11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: SPC je instrument velikosrpskoga nacionalizma i ruskih interesa na Balkanu

Izvor: Jutarnji.hr

Autor: Antena M

  • viber

58SINDON

Dukanovicu! A nasa Crnogorska Pravoslavna Crkva? Nasi Crnogorci ne smiju postati Srbi. U srbiji su zivjeli Crnogorci 140.000 a sad Crnogorci manji 40.000. Treba vratit CPC.

maestro

Nije Đukanović kriv za te stvari, on je pokrenuo priču oko naše crkve i spreman je da stavi tačku na to. Adresa za to pitanje je ovim "Crnogorcima" na baterije koji su glasali URA !!!

Nikola

@58SINDON Đukanovic tu ne može ništa!Daj pokrenite bar potpisivanje peticije podrske ili cega god pa da znamo koliko nas ima koji podrzavamo CPC.Pa da onda prelazimo na djelovanje preko sudova,tuzit otimace,ili bar za krsenje ljudskih prava,ja mozda samo tu osnov imam,i bicu sam.ali cu ih tuzit.

Ksenija Nikšić

@Nikola Bravo za komentar,bravo bravo!!!!!!!Odmah preći na konkretne stvari.....

midzor

Mi ,Crnogorci treba da trazimo svima iz dps ,sd,sdp,lp,ostavke.Oni samo brinu kako ce se izvuci.A ,Crna Gora.Sta sa njom.Prepustiti je u ruke cetnicima.Je li to izbor.?POD HITNO naci i promovisati novog lidera procrnogorskog fronta.Organizovati formiranje nove stranke,pokreta.Gradjansi profilisani lider,kao ,recimo,Rade Bojovic,bi mogao okupiti i objediniti sve kojima je Crna Gora u srcu.Tu mislim na sve nacije koje zive u Crnoj Gori.Jedna kolona i na prijevremene predsjednicke izbore

realnost

@midzor E i šta smo uradili?nema strukture niti nikakve odbrane protiv fašista. Jedino onda da idemo u gerilu i partizane. Sjedi, malo se vratite u realnost, trenutno je DPS najjača i najsigurnija državotvorna partija, kao i SD i SDP i LP, mada neki iz tih partija se vode sitniminteresima, viđećemo.

Vucedolac, Krstas

Prave rijeci, pravog Predsjednika.

Svekrva

Svaka čast! Jasno i jednostavno! Sad samo da očistite DPS pa nadalje još jači!