6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crnogorski let iznad kukavičjeg gnijezda

Autor: Antena M

  • viber

Ovo ću reći samo jednom

Bravo! Tekst obavezno prevesti na strane jezike. Ako im ovo poređenje ili svaka sličnost je namjerna, ne otvori oči dok se prave mrtvi teško Evropi, a i nama jer smo Evropa htjeli to priznati i oni ili mi. Ovo je naš kontinent ovo je naša zemlja Crna Gora u Evropi i da je vječna!Ko je shvatio bravo!

Tajfun

Istorija se ponavlja,izgleda da nam1918 nije daleko,po onom kako se Evropa ponasa,izgleda da je Crnogorcima usud,da se kroz vjekove bore za svoju slobodu i samostalnost,pa i 21 vijeku.

spremno

@Tajfun Pa dobro sad smo bar svjesni šta nam dolazi pa se možemo spremit na vrijeme za odbranu i ćeranje okupatora.

zordan

Fenomenalno poredjenje , slicnost je velika. Poglavica (Crna Gora) na kraju filma razbija vrata i bjezi iz ludnice na slobodu .Ovdje u zavrsnoj sceni samo jos fali konjica ( komitski pokret ) koji ce da razvali ludnicu (SPC) i svima podari slobodu , a duhovne vodje pravac u Dobrotu

psihijatrija o slobodi

Fantasti;no poređenje. Obavezno bi trebalo ne samo na Balkanu, nego uopšte, ko se bavi politikom da ima psihijatrijski nalaz. Počevši od Hitlera, Staljina i sličnih koji izazivaju katastrofe svijetu. Prvo nalaz pa u politiku.

Feđa Perović

Briljantno. Kakav skener. Kakva dijagnoza.

Otpor drugim metodama

Ljudi moji ovo je fasizam. Batalite intelektualne metoda da se ova svima vidljiva cinjenica dokaze, nego pocnite otpor primjeren fasizmu: javne proteste ispred ambasada EU , USA, Velike Britanije, pisma medjunarodnim institucijama sa akcentom na ulogu crkve i mijesanju Srbije, diskriminacija ....