11 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Otvoreno pismo ambasadorkama i ambasadorima SAD, Velike Britanije, Francuske, Njemačke i EU u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Bobane, hvala za tekst i Vasu reakciju,nadam se i otvaranje oci onima koji su podrzava i trasirali ove cetnicke i negatore 9 Maja! Zazmurile su vise puta,,velike,,sile u nemoci za zaustaviti genocid i rasturanhe zemalja! Bojati se i sada da trguju sa teritorijom Crne Gore i Crnogorcima !

Đoko Orlandić

Batrićeviću, nije trebalo da pišeš SAD. Naime, ambasdaorka Rajnke formira svoje stavove o CG na osnovu pisanja Vijesti. A te Vijesti su opljačkale pare Kongresa SAD i poreskih obveznika. Toj ekselenciji ne smeta što novi mandatar (?) javno i otvoreno promoviše ideje Hoitlera i Muslonija i njihovih s

Svekrva

Konačno da se neko ovim povodom oglasi javno više! Stvarno je za očekivati da odreaguju ove ambasade. Znale su reagovati za neke minorne stvari ranije, a sad, kad nema dana koji ne daje povod za reakciju, ćute.

Montenegro

Tačno u centar! No me strah da će oni cutati i dalje. Ne daj bože da je iko ovo rekao iz redova prethodne vlasti - bilo bi da se na njega ostrve i ove ambasade i svi NVO.

ovo ću reći samo jednom

Bravo Bobane! Konačno da počnemo da se obraćamo svijetu kao građani kad institucije ćiute. Progresivna Evropa i svijet mora čuti u pojedinosti kad nije htjela u globalu kakve se mračne sile nadvijaju nad Crnom Gorom. No pasaran fašistima, crkvenjacima i bogobojažljivim slugama. Smrt fašizmu!

HNovi

Evo ja cu vam reci kakav ce odgovor biti: Ne komentarisemo i ne mjesamo se u unutrasnja pitanja drzave.Evropu i SAD apsolutno ne zanima da li je CG gradjanska i antifasisticka. Onaj ko ispunjava njihova ocekuvanja za njih je prihvatljiv. Za nas indetites se moramo sami boriti demokratski-PROTESTI!

Potpisujem!

Sve potpisujem i ima nas koji nećemo puštit Crnu Goru u klerofašistički slivnik! Vječna je Crna Gora! Smrt klerofašizmu!

Lena

Hvala casni Crnogorce!Pisali su neki od nas:i ambasadama,i e.komisijama,i raznoraznim misijama i...NISTA.Sve upucuje da su nas bacili pod noge susjedima,kao zamjenu Kosovo.A ko je to uradio:oni koji nista ne znaju ni o istoriji,ni o ovom narodu(narodima),o ovim prostorima...Bili smo"poen"Trampu.

Realista

Svaka cast na tekstu, treba praviti veci pritisak na EU jer oni jedino tako funkcionisu kad se pritisnu kad im vise pisama sa relevantnih adresa stigne. Odlican tekst!

haker

BRAVO!!! Konacno je neko javno skrenuo paznju ambasadorima, da moraju reagovati!

Smrt Fasizmu

Hvala Bobane casni Crnogorski sine! Hvala ti u ime svih porodica ciji su ocevi i djedovi izgubili zivote boreci se protiv fasizma. Mucno je ovih dana gledat Zdravka i Rista kako velicaju fasisticku,cetnicku ideologiju a sve ambasade u Crnoj Gori sramno cute.

Ctrl

Bravo Bobane na tekstu.Precizno i jasno receno.Nadam se da ce pismo procitati na pravi nacin oni kojima je upuceno.Bez 9 maja danasnja Crna Gora nema smisla,svidjalo se to Krivom ili ne.

Lajanje na zvijezde

Nešto se sjetih toga filma ima da se svi javimo pojedinačno direktoru Evropske unije i ostalima koji za nas ni ne mare pa da vide koliko nas ima i da li postojimo! "Al bi bio štos životu razbit nos" i evrpskim umišljenicima i ovim finansijerima naših NVO. hahahha

Biljana-Sljeme

Genijalno i po intelektu i po dosjetki! Raskrinkane četniče namjere, ogolićene i prozrene do boli. Viva, viva Montenegro!.

don_kihot

Ja sam vec pisao ambasadama i svima.. No sto no da znaju da nas ovo brine