15 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Amfilohije: Vraćamo se Kosovu, prolazi vrijeme onih koji su se odrekli kneza Lazara

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

vojvodina

Ovo nije laž, ovo je patologija. Istorijska je činjenica da Crna Gora tj Zeta Balšića, niti jedna jedinica nije učestvovala na kosovskoj bitci. Još mi je morbidnije kad znam da ima ne mali broj zaluđenika koji bezuslovno veruju ovom popu, a on to sve zloupotrebljava i koristi u političke svrhe.

Ctrl

@vojvodina To je istina.Istorijski izvori govore da niko iz tadasnje Zete nije ucestvovao u boju na Kosovu.Sa druge strane u boju su osim Srba ucestvovali i Hrvati,nesto Ugara,odred iz Bosne sa oko 10000 ljudi,s ciljem da se zaustavi dalje prodiranje Osmanlija ka tadasnjoj Evropi.

Vuko

@Ctrl Ucestvovali su i albanci i bugari ali srbi prepisase ovu bitku samo sebi pored toga sto su izgubili.

Ctrl

@Vuko Tako je,hvala na dopuni,i oni su iako u manjem broju od pomenutih,takodje ucestvovali u boju na Kosovu protiv Osmanlija.Ali to se krije pogotovo da su i Albanci ucestvovali iz razumljivih razloga.

serdar 2

Jos nam fali Musa Krsedzija i Vila Ravijojla. E jadna moja Crna Goro sto si dozivjela.

MNE Bar

Ovo je prevrsilo svaku mjeru,dje da se prijavim idemo da branimo nasu lijepu CG.

Mirko

Prelijep je osjećaj kada čujete da se Risto prilično direktno smije u facu malom Dritku koji mu je poljubio papuče i na poklon donio 22.000 suverenističkih glasova. Tako je Risto, nastavi i dalje da ponižavaš i sprdaš se sa Dritkom posebno na temu Kosova !

europeac

@Mirko Radi Dritka bi mogao navijati za Sotonu Rista sad kad krene da osvaja Kosovo. Valjda će tada Dritko skužit koliko je nama nanjeo zlo.

Aha

Ljubazno molim dotičnog gospodina da nam se skine s vrata... Upali džipčinu i idi na Kosovo, pušti nas više, aman...

Crna Gora

Ovi je vec jako ozbiljna zanesenost i deziorintacija i vremenu i prostoru. I vidim da Crnu Goru ceka mrak, i to ozbiljan mrak koji nije rezultat noci ili gasenog svjetla. Ovo je mrak uma i zdravog razuma. Zloupotreba vjere, zloupotreba covjeka i vjernika.. Apokalipsa covjecanstva !!

ns

Ajde djede Risto izaberi vise,hoces li na Kosovo ili u Vjecno carstvo nebesko..samo nam nasu voljenu majku Crnu Goru ostavi vise na miru.DA JE VJECNA!

Anagustum

Vrijeme nadolazi kad SVI oni koji su šurovali sa Ristom Radovićem I njegovom Srbskom Svetosavskom će početi da svaćaju s kojim djavolom su ulećeli u kolo da bi dobili nekoliko poena u dnevnoj politici ovog vremena. Cetinjani, mnogo pronicljivi ljudi su označili Rista R. 1992 godine za Sotonu.

BR1

Pa ti se vrati na Kosovo, ne brane ti Crnogorci. Naprotiv, napravicemo ti svecanost povodom odlaska. Gledaj ako ikako mozes da sa sobom povedes i ostatak svojih slijedbenika, uzivajte u vasoj obecanoj zemlji, a nas vise puštite na mir.

ivica

Treba ovog vise iscerati odavde, prevrsio je svaku mjeru, sram ga i stid bilo