6 °

max 8 ° / min 1 °

Subota

04.02.

8° / 1°

Nedjelja

05.02.

1° / -3°

Ponedjeljak

06.02.

1° / -4°

Utorak

07.02.

4° / -5°

Srijeda

08.02.

4° / -4°

Četvrtak

09.02.

6° / -3°

Petak

10.02.

9° / 1°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ko je u CG dužan da zaštiti djecu od vaspitanja mržnjom

Autor: Antena M

  • viber

Gost

kod nas je glavni odgovor Nije moja odgovornost ili ćutanje ili mi to osuđujemo. I kraj problema. Niti riješenja niti kraja problema. Samo nastavite AntenoM

Crnogorka

Grozno.Ombudsman čuva fotelju za drugu Vladu. Nesposoban. Odgovornost jeste na roditeljima, ali ako uzmemo u obzir njihovo obrazovanje i litijašenje, nisjesu kompetentni da napravi granicu izmedju dobrog i lošeg.

Crnogorka

II Ministarstvo nauke mora dati mišljenje o stručnoj kompetentnosti takve osobe za rad sa djecom. Centar za socijalni rad mora ocijeniti štetu koja će nastati za djecu. Dječji psiholozi takodje moraju dati svoje mišljenje o tome, zatim NVO udruženje roditelja.

Crnogorka

III S tom dokumentacijom tužilaštvo mora pokrenuti postupak protiv imenovanoj i zabraniti joj rad sa djecom kao nekvalifikovanoj Ministarstvo nauke mora zahtijevati kod Face booka da se profil izbrie, naravno na osnovu mišljenja Ministarstva i oni će to uraditi.

Crnogorka

IV I na kraju o svemu dokumentovano obavijestiti evropske institucije o tome, sve one koji se bave djecom, Takodje obavijestiti strane ambasade o tom "vaspitnom" nasilju nad djecom.

Danilo

Naravno da se za ovakve zloupotrebe djece odgovorni prvenstveno roditelji. Na žalost teško je zaštititi djecu od sopstvenih roditelja posebno kad su u pitanju nenasilne aktivnosti tipa pjevanja. Ključno pitanje je - kako zakon sankcionise *roditelje* koji djecu koriste za političke sadržaje?

Jocko

Ombudsman se nikad nece ogrijesiti o prava - nove vlasti I Spc

Odgovornost

Zloupotreba djece od strane roditelja je rasirena i masovna pojava. Odnosi zasnivani na strahu i manipulaciji. Uticaj zloslutne spc je dubok nazalost dobar dio stanovnika CG participira u njihovom pohodu u ostvarenju "srpskog sveta"!? Dijete nije zasticeno u porodici,jer su roditelji "gazde". Uzas!

Naroz

Na stranu sve ovo, ali kakav šund od pjesme... Ovo mora da je pisao lično Amfilohije, nadahnut kamenom-temeljcem mudrosti, što ga drži u kancelariji.

Nikša

Kakav vam je ovo tekst? Kako vas nije sramota? Kad djeca "twerkuju" sa majkama na TikTok to vam je OK a ovo vam smeta ?!?!? Samo njegujemo tradiciju Crne Gore!

Ctrl

@Nikša Ovo nije tradicija CG.Ovo je tradicija CG koje nema.A njegovati to je stetno i za odrasle,a za djecu da i ne govorim.Vidjeli smo sta su rezultati ove tradicije: mrznja prema svojoj zemlji,svima drugima zarad jedne susjedne,ratovi,etnicka cisnjenja razlicitih,itd,sto je katastrofalno.

Nemanja

@Ctrl Ovo je Crna Gora na koju ce te se morati nauciti to sto vam je Milo isprao mozak koji je prije bio veci srbin od svih nas i to sto nas je krao 30 godina to ste vi krivi

Ctrl

@Nemanja Meni je 84 g,tako da te price pricaj drugom.Sto se tice CG,ja se ne mogu navici na CG,a niti cu,dok sam ziv,koja nije multietnicka,antifasisticka,gradjanska,jer to je CG koje nema.Kada smo kod ispiranja mozga,provjerite i vi vas.

Ctrl

@Nemanja Meni je 84g,tako da te price pricaj negdje drugo.Sto se tice CG,ja se ne mogu navici,a niti cu dok sam ziv,na CG koja nije gradjanska,antifasisticka,jer to je CG koje nema.Kada vec pomenuste ispiranja mozga,provjerite i vi vase.

jovo J.

Tvoje ime je prezime. Nijesi ga ti sam sebi dao, ali pokaz uje koliko si mogao da nauciš od onoga ko ti je takvo ime nađenuo.