1 °

max 5 ° / min -1 °

Subota

16.01.

5° / -1°

Nedjelja

17.01.

2° / -2°

Ponedjeljak

18.01.

4° / -3°

Utorak

19.01.

6° / -3°

Srijeda

20.01.

6° / -1°

Četvrtak

21.01.

10° / 4°

Petak

22.01.

10° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Minuta šutnje za Momčila Krajišnika i zajednički život

Autor: Antena M


Pavle

Gospodine Mustaficu, koliko Srba i Hrvata rodjenih u Sarajevu zivi u tom gradu? I koliko ih je zivilo prije rata?

nenad_mne

@Pavle , ne pitaj to gospodina Mustafića no Radovana. Ko god, od Srba je htio ostati u Sarajevu od Radovana i njegovih je proglašavan Alijinim Srbima! Srbi su sa svojih teritorija protjerivali nesrbe, od samog početka rata!

Snjeg

@Pavle postovani ta pitanja bis i nisi na mjestu.Za svako mjesto u BIH moze se postaviti takvo pitanje .Koliko u Foci ima muslimana a koliko ih je bilo prije rata .I tako mozemo u nedogled.Kako se ko pozicionirao u nekom mjestu tako su oni druge vjeroispovjesti bivali manjina.

Živa Istina

@Pavle Ne pitaj nego se informiši o dogadjajima. Pitaj Sarajevske i Mostarske Srbe sâm, nije ti preko svijeta. Podji u Ortiješ kod Mostara gdje su se Srbi vratili i gdje su ih Bošnjaci toplo dočekali. Bio sam tamo tada. Pitaj i kazaće ti se. Dođi u lijepu i pitomu Bosnu.

Ivo Andrić

@Živa Istina: Koliko je ono Hrvata, povrstnika, ubijeno u Serdnjoj Bosni nakon rata? Vidjeli smo mi kako Sarajlije, sve antifašisti do antifašiste, reaguju na misu za nastradale u Bleiburgu. Da Hrvati vama izaberu Fikreta Abdića, vaša dreka bi se čula do Mjeseca.

Pobro

@Pavle Zašto jednom ne budete realni vi Srbi.Pa jel ostala svaka crkva u Sarajevu.Nije zapaljena nijedna.Svaki Srbin ili Hrvat koji je ostao i nije bio protiv Bosne je ostao bez ikakvih problema.Tako malo se raspitaj,nemojte stalno lagat sebe kako ste ugrozeni gdje god se nalazite.Nije to baš tako

Đe su Srbi nema mira

Đe su Srbi svuda po jedna srbijica. Pored velike ima i pet malih srbijica.