8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zakon je dobar i važeći

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Realista

Da se sva imovina koja je u Crnoj Gori pokloni SPC.. O cemu se ođe radi, jesu li poslanici URE potkupljeni nekom vecom sumom novca ili sto? Nemoguce je poklanjati imovinu stranoj religijskoj organizaciji koja je pravljena i stecene iskljucivo od znoja i novca crnogorskih gradjna! Dje su pravnici?

Nikola

Sjajan tekst, razložno i s neoborivom argumentacijom i logikom napisan. Dritan Abazović i Aleksa Bečić, a kad njih pominjem mislim na političke subjekte koje predvode, jednostavno ništa ne znaju o ovoj materiji. Umjesto da čitaju i čitaju, uče i nauče, oni VJERUJU Crkvi.

Svakom svoje i mir svima

Bravo! Odlično pojašnjenje i za nepismenog i za nedobronamjernog. Ništa strašno se neće desiti, svako auto su registrovali u Cg, svakog popa nijesu, svaku svoju stvarnu imovinu koju su kupili ili sagradili su registrovali. Ostaje da se registruje i spc. I da se državi vrati ono što je njeno!

CG1

To je abazovićeva i plagijatova demokratija, ove druge da ne pominjem. Oni bi da ukinu zakon, da dekretom ukinu Crnogorce i sve što je Crnogorsko, e neće moći gospodo" demokrate" to vam nećemo dozvolit. Branićemo sve svim sredstvima.

Ctrl

Dobro receno.Zakon je dobar i ustavan i u skladu sa medjunarodnim pravima i na drugoj strani to znaju,ali je najveci problem njima sto ovaj zakon prekida velikonacionalni projekat i jednu konstrukciju napravljenu od 1918 god pa na ovamo,po kojoj CG izgleda kao privremena drzava,greska.

Ctrl

Dobro receno.Zakon je dobar,ustavan i u skladu s medjunarodnim pravom.To znaju i oni s druge strane,ali njima je problem sto ovaj zakon prekida jednu pogresnu konstrukciju od 1918 pa na ovamo,za koju je CG privremena drzava,greska.

Budo

Ne mogu vjerovat da je D.A. toliki đilkoš da je to izjavio o normama zakona, koje su zapravo konkretizacija jednog od ključnih ljudskih prava - na slobodu savjesti i vjeroispovijesti, proklamovanog Ustavom i Evropskom konvencijom o lj. pravima. Ako su ljudska prava nebitna, kako ćeš protiv korupcije

europeac

Zanima me ko će zastupati ispravnost ovog zakona ispred Crne Gore. Na drugoj strani je nova vlada i SPC, a oni smatraju da ga treba SAHRANITI. Dali će im to uspjeti Zna li neko kako ga branit, inače dolazi NEPOVRATNA ANARHIJA i iše ga nikad niko u Crnoj Gori ne vrati u upotrebu a onda smo na...ali

Ratko

@europeac Nova vlast će ovaj zakon proglasiti mrtvim.Risto i popGojko će mu održati opijelo i to će po njma biti kraj.