12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Da li je Kosovo teritorija ili božanstvo?

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Antena M

  • viber

tragično 2

Otrovniji je jedan Bećković od svih miliona. Otrovniji je jedan Ković od svih miliona. Jedan Koprivica, jedan Šijaković od milion normalnih, civilizovanih. Ne samo tri obroka laži i mržnje. U školi, na fakultetu, na poslu, utakmici . Tako su rasli i množili se mitovi.

Lada

Nitko kao Tomislav Markovic! Svaka čast!

Eagles

@Lada Od A do Z, svaka cast autoru! Kosovo je za gusle ostalo, a Crna Gora ako ne bude Crnogoraca, moze biti svasta

Ctrl

Dobar tekst i opet pogodjena sustina.Kosovo je teritorija ili zemlja koliko srpska toliko i albanska i obr.Dokle god to ne shvati bilo koja strana bice i dalje Kosovskih zavjeta i bogova koji donose to sto donose i koji nemaju veze sa Onim pravim.Jer Onaj pravi je kada ne mrze jedni druge vec vole.

Vanja

@Ctrl Da 1946.vlada FNRJ nije donela Uredbu o zabrani povratka prognanih Srba i Crnogoraca na Kosovo i Metohiju., njihova imanja dali uzurpatorima zbog prijateljstva Tita i Enver Hodže, mi sada ne bismo pisali čije je Kosovo.

Bravo Tomislave!

U kojeg boga vjeruju, to samo Bog sami zna!Nema manjeg i veceg klerofasiste, svi su to sto jesu, a ovaj nas rukoljubac ce da formira vladu, ako se između dvije loze bude što pita!?on ce spasit i mit o nebeskoj srbiji i kosovu srcu srbije i cega se sve nije dovatio da brani!kavaja,karadzic,risto i on

Roksana

Tomislave, na koji god nacin da poimate teme iz njih izbija čovjek i intelektualac. Izbijate Vi. Odusevljavate me. No, meni ne da mira jos nesto: Kako je moguce da u toj srpskoj sveopstoj patetici dominiraju upravo "elitni" rpski rodoljubi " poreklom" iz Crne Gore? Koji je to jad u njima?

Nn

Onaj ko se Boga ne boji a naroda ne stidi nemože shvati mnogo toga. Pa upitajte li se ponekad zbog čega Srbi gradiše tolike manastire, po Kosovu i Metohiji, ako to nije sveta srpska zemlja. Koliko je od prvog svjetskog rata pa do danas ubijeno i protjerano srba sa tih prostora? Itd...

Iconoclast

@Nn Crkve nijesu Kosovo. Crkve svako može da posjećuje bez obzira đe se nalaze. Na Kosovu žive u ogromnoj većini Albanci. Sjedite sa njima i pregovarate kako bi dobili nesmetani pristup vašim crkvama - ako je vjera u pitanju? Nije! Ima srpskih crkava u USA pa ne tražite da to bude "srpski prostor"

@@@@

@Iconoclast hahaha a ko ce da im da to?Kosovo je Albanija zahvaljujuci suludoj politici ljudi koji su i dan danas na vlasti u Srbiji a odskoro i kod nas.ONI NE DAJU SVETINJE(nama nase)

Predrag

@Iconoclast Postovani,pun naziv je Kosovo i Metohija, a to nisu samo crkve vec i crkveni posed tj.crkvena zemlja . Raspitajte se koliki je njen procenat pa neka oni dodju u Beograd da sa nama pregovaraju.

Vojvodina

Ponosna retorika neutemeljena u realnosti.Stvarna mogucnost da Vuciceva Srbija krene u rat za Kosovo,jednaka je mogucnosti da se srpska zastava na Marsu zavijori.Jednostavno za to nema ni vojnog potencijala,ni podrske naroda,Celokupna aktivnost se svodi na ubiranje politickih poena....