17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Otvoreno pismo Zdravku Krivokapiću: Kapije Crne Gore otvorene su samo za prijatelje

Autor: Antena M

  • viber

Tek tako

Kakva je ovo zmijurina ovaj Krivokapić. Kakva avetinja njemu je potrebna matica. Da ti se zgadi.

Ljiljana

Bravo!!! Svih pet navedenih stavki zasluzuju da svakog dana budu ponavljane - sve dok se predsjednik Srbije ne izvini Crnoj Gori.

Pobro

Ovaj Zdravko izgleda da ne bi mrava zgazio ali je gori od cijelogab DF a.Što je njemu.Najbolje neka zove Vučića i Dodika da nam prave vladu

Komsija Zdravkov

A vi ne znate kako su na jade njegova djeca od njega.On je tezina i zatucani primitivac mada ga ne brenuju u zadnje vrijeme.

jovo J.

Ovaj je uvreda za državu. Kao da ga je Amfi birao.

Vm

@jovo J. Amfi ga i jeste isturio u prvi plan i on sad sprovodi Amfilohijeve planove.

Sol143

Ima CG predsjednika Mila Đukanovića ako Zdravko Krivokapić ne zna ko po diplomatskom protokolu poziva predsjednika druge države. Žuri mu se da poljubi ruku svjetovnom gospodaru, "duhovnom" je to već učinio. I da mu preda ključe kao Trump od Bijele Kuće.

Vn

@Sol143 On jadan ne zna ni koje su njegove nadležnosti.Ne skida se sa srbijanskih televizija ,kao da će da bude njihov premijer. a nije htio da se pojavi na RTCG.

Ab_Ovo

Dobro ste rekli ali nedovoljno: je li zabiljezeno u istoriji Evrope da se na najpodmukliji i najperfidniji nacin 1 drzava mijesa u izbore 2 drzave, kao sto je to bio slucaj na ovim izborima, O suludom angazovanju crkve da i ne pricamo: Treba cio sijet da nam se izvine...

Marija

Zdravko Krivokapic.kao da je dosao iz proslosti.On nije covjek 21 vijeka.Istorija ne ide unazad,pa tako.i G.din Zdravko ce ostati u proslosti.U to duboko vjerujem.

Predragdragicevic

Odbranili smo se od svih neprijatelja u nasoj istoriji. Zivotima nasijeh predaka branjena je Crna Gora. Sada je dosao nas vakat. Radje grob nego rob. Ako treba poginut za sacuvat cast ginut cemo. Srbi ne udarajte na nasu jedinu svetinju!! Dalje vase okrvljavane ruke od Crne Gore.

Laca022

@Predragdragicevic Zoves se Predrag a Prezivas Dragicevic I ako jos Slavis slavu a tvrdis da nisi Srbin ti imas ozbiljan problem a preci ti se u zemlji prevrću. Niko nikome ne brani da bude ponosni Crnogorac ali nikako na negaciji Srpskog porekla

psihoza

Može li mi neko objasniti kako neko ko još nije predsjednik Vlade poziva u posjetu predsjednika druge države da posjeti CG. Čak i da je predsjednik Vlade može pozvati samo Brnabićku. Vučića predsjednika može u posjetu pozvati samo predsjednik Đukanović. Ima li neko da ovom Krivokapiću objasni to?

LOVCEN

SLUSAJ RUKOLJUBE MICI SE SA TOG TRONA PLJUNUT CE TE CRNA GORA . RUKOLJUBE MI CRNOGORCI NEMAMO PROBLEM SA INDETITETOM TI IMAS SRBI VISE NEZNAJU JESU LI POREKLOM CRNOGORCI VLASI NEZNAM jedino sto znaju i pokusavaju da uzmu nesto tudje DALJE RU

Zvecka

Micite kandze sa nase Crne Gore, crni gavrani i bijele orlusine!!!