16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Lijepo li ova sablja čita

Autor: Antena M

  • viber

Vesna Kiss

Postov.Gosp Nikcevicu,u ovim smutnim vremenima kada se narodu plasiraju istorijske i jezicke neistine,vase znanje i vasi tekstovi,kao demanti,su nam dobrodosli,kao hljeb nasusni u odbrani crnogorskog identiteta i crnogorske drzave od velikosrpske politike.Molim vas ne odustajte,pisite i dalje i vise

Vanja

Ciljna grupa popa Gojka i nisu oni koji bilo sta znaju o svojoj istoriji. A bogami, i istoriji uopste, jer pop kome iznad glave visi slika ratnog zlocinca, ne moze biti neko blizak Bogu.

Mitar

Ne bi bilo loše, a ni viška, da ste se pozabavili i školama u periodu osmanske vladavine.

gost

@Mitar Odlican tekst, profesore, ali upravo sam ovo i ja htio da iskomentarisem - trebalo je pomenut i skolstvo (obrazovanje) u osmanskom periodu. Treba napomenuti da su Arapi u periodu mracnog srednjeg vijeka u Evropi (inkvizicija, potiranje obrazovanja i nauke) ocuvali vrijedne biblioteke i nauku.

Bravo !!

Ovoj Vašoj erudiciji, nije dorastao pop gojko. On ne zna, a i receno mu je sto treba da prica,gostujici po blagovijestima i srpskim televizijama,na lakonski nacin preporucuje "hrišćanstvo", tj.sektasko svetosavlje..opasni su popovi ođe kad lažu za njihovu"istinu"..samo im je načertanije u glavi!

Ljubo Radović

Zbog nečinjenja do sada vladajućih i činjenja novo izabranih, Crnogorci i narodi Crne Gore uzet će stvari u svoje ruke i napokon spriječiti daljnje razaranje svakog crnogorskog dobra. Mora se više krenuti. Vama hvala profesore na sistematskom kazivanju argumentovane istine.

Miloš

1. Ovo je, do danas, najbolji tekst koji na veoma jednostavan način, koristeći se samo svima dostupnim činjenicama, raskrinkava 100 godišnje laži srpskih popova!!! Kako reče onaj poČETNIK Gojko: ''Pa da nema drugog, ovaj bi razlog bio dovoljan da svaki crnogorski školarac uđe u crkvu i vidi šta....

Miloš

2. ..i vidi šta tamo ima, a da mu, neko crkven, to i pokaže (objasni).“ Hvala, NE! Znači, samo je ovaj tekst profesora Nikčevića dovoljan pa da ni jedan vjernik, a posebno ''vjernik'' ne uđe više ni u jednu crkvu u CG dok se u nju ne vrate 10 Božijih zapovjesti koje je promovisala autokefalna CPC!

Ctrl

Dovoljni su mu samo ,,strumfovi" koji promovisu i sire cisti rasizam prema jednom dijelu ljudi ciji je jedini grijeh sto vole sopstvenu zemlju.Davati blagoslove za tako nesto moze samo onaj koji nije istinski Hriscanin,vec lazni.

Kotor 2006

Hvala Vam profesore Nikčeviću, Vaši komentari daju nadu da će ovaj narod bar početi da uči i sazna više o našoj Crnoj Gori i našoj Svetoj Crnogorskoj Crkvi.

aha

Gojko i njegova demagoška priča... Zeru samo sofisticiranija verzija Dritana Abazovića... Frajeri pusti...Uh...

Ratko

Velu za Rista da je morački minhauzen. Pop Gijko ga je preskočio za devet kopalja.

Feđa Perović

Gojko preporučuje za državu i stado srednjovjekovno metanisanje, a za sebe i družinu džipove, zlato, luksur...standard visokog društva 21 vijeka. Manipulant

Duklja

Briljantan um uvazenog profesora Nikcevica!!!Sta reci osim hvala za podśecanje i ponos za casno zivljenje!!! Mentor Gojkov je slabasan intelektualno...odrastati bez kucne biblioteke i grad (Kolasin)prvi put viđeti u petnaeatoj godini je svojevrstan hendikep sa kojim se đedo lazima muski nosi