10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Član Predsjedništva GP URA o izjavi Krivokapića da je Crna Gora druga srpska država

Autor: Antena M

  • viber

Poenam_Dei

Gospodine Pavličiću, ovakvi stavovi se oštro osuđuju a ne blago komentarišu. Mandatar u najavi nas pretvara u drugu srpsku državu - veleizdaja!!!

Gost

"Nije mislio na mene", ne nego na koga je mislio na ljude sto se izjašnjavaju da su srbi. Kad je neko nešto rekao iz prošle vlasti, tad je sve bilo problem što kažu. A sad sve što se kaže, "A nije to on tako mislio i tako dalje" Koji ste vi pi.

Feđa Perović

Caro, tebi je izgleda problematično što je čovjek iskren i što je rekao ono što misli. E pa svakom Crnogorcu je problematično upravo to što misli i što će tako djelovato. Zato se Caro batali ćorava posla i reci i ti ono što misliš ili ćuti

Šćepan

Meni je Mandatar potpuno jasan i principijelan, kao i politički savez koji pretstavlja i koji ga je kandidovao. Ođe samo problem imaju ostali predstavnici koalicije na vlasti, koji bi “zor na sramotu” da ubjede nas, a i svoje glasače i članove, da ne vjerujemo svojim očima i ušima!!! Probajte sa ambasadorima koji žmure kao đeca do 3 godine, sa njima vam bolje ide. Volimo te Crna Goro!

Vm

Pa ovaj bivši ministar zdravlja ispred SDP, koji je bio najveći zagovornik CPC, odmah je podržao nikšićke doktore i izjavio da će se boriti za prava "ugroženih" Srba. Znači ništa novo.

LSCG

Vi iz URE ste kao Alisa u zemlji cuda? Dokopali se fotelje po svaku cjenu, pa se sad cudite? Dok ste sa djavolima tikve sadili, i pola drzave se diglo da vas upozori, vas maneken je rekao da lelecemo? Vama u imenu hvale jos dva slova K i C

Tek tako

Zdravko je klasičan domazetović, mnogonje takvih koji su kad pođu u srbiju da bi se dodvorili popljuvali CG.

Jelena

Sram te bilo Caricicu, sve što si mogao , kao ministar izvukao i živio kao car, na kraju izdao Crnu Goru ,ti Crnogorac nisi ,kao što si i dokazao.Krivokapic niti pametan , seljački bistar, školovan u crkvi njoj da služi, Crnoj Gori nikako.Sram vas bilo sve posrbice!

Urasiiii!

Ovi iz ure "imaju" vremena i milione..pa im je "rano za kritike"!.? E nije rano, no izgleda kasno! Nema zamagljivanja i rukovanja sa klerofasistima i negatorima svega crnogorskog,narocito građanskog!Viste iz ure zaboravili na sve nas sa Trga Nezavisnosti! Razrukujte se sa ovima,pa da vas vidimo!

58SINDON

Velika sramota! Crna Gora opet ponizena. Crna Gora mora bit suverena i samostalna drzava. Zasto nasi Crnogorci se trebaju bit ici na okupu protiv cetnika. Cetnici bi se smejali.

đeram

Da, zabrinjavajuće je ko može da nam bude premijer. Ono što smo do sada čuli od kandidata za premijera ne ohrabruje. Kao da je iz nekog drugog svijeta?

Đoko Orlandić

Kakva licemjerna izjava Pavličića. Njegova ocjena izjave Krivokapićaje komplementarna sa onom "Bi rabota Mujovice". PS Što se tiče ocjene o liku i djelu Krivokapića, ona je u skladu sa ocjenom Ljekara o mašincu.

Ljiljana

A ja ovog Pavlicica dozivljam ko "ni vino, ni vodu", evo i sad je izbjegao da odgovori. To kako ko Rukoljuba dozivljava potpuno je nevazno. Cinjenica je da Rukoljub CG ne dozivljava i ne vidi nikako osim kao "srpsku drzavu". Tu relativizacije nema. Muka mi je od njihovih "percepcija" i "dozivljaja".

!!!

Evo i ovoga ko Bozena.Ceka hoce li ga postaviti nedje za ministra ili zamjenika,pa priprema teren za sljedeci potez ili izjavu.Ovakvi su najgori...Gradjanski,hahaha...Jednostavno,gade mi se ovakvi ljudi!!!

Montenegrina

Nije njega Amfilohije izvadio iz nsftalina i postavio za vodju litijskog pokreta bez razloga.Moze on biti ",dobar covjek"ali opasno je da sa takvim izjavama zasjedne da vodi Crnu Goru.Jasno je dje će pokušati da je odvede,u krilo "majcice"Srbije.Crnogorci tražili ste gledajte!