8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Projekt Beograda: Crnogorce učiniti manjinom u vlastitoj zemlji

Izvor: Al jazeera

Autor: Antena M

  • viber

haker

Je li tako? Onda da promijenimo zakon o drzavljanstvima, svako ko se izjasni kao Sbin eto vam ga tamo! Nama odje izdajnici nisu potrebni!

don_kihot

@haker Sad postoji bas velika volja da se zakon o drzavljanstvima promijeni u nasu korist.. Mi samo posmatramo ovo sve, na kraju ce Srbi i bit u pravu ne zasluzujemo mi drzavu. Nismo u stanju da je odbranimo, samo gledano, cutimo i to je to. Bice da nam ovo odgovara... Zalosno sto smo docekali...

Montenegrina

E zelja ce vas biti.Dok je jednog Crnogorca boricemo se za nasu drzavu.Pravili su oni razne velikosrpske projekte i nista nijesu dobili, samo izgubili svoju teritoriju.I sad ona poznata izreka:Ko trazi vece izgubi iz vrece!

Ctrl

S obzirom na protekla desavanja u CG,mijesanju odredjenih zemalja na stetu CG,cutanju EU,nedopustivim desavanjima nakon izbora,otvorene najave i planovi u vezi popisa i posle njega iz susjedne zemlje,kako i sta ce se raditi i na koji nacin itd,ja mislim da je sasvim opravdan bojkot takvih ,,popisa".

Realno

@Ctrl , Evropa a ni svijet nije puno zabrinut za pravdu vjeruj, sve je to vise deklerativno, Evropa uvijek podrzava vece i jace a to smo imali prolike da vidimo vec.

teror a Evropa ćuti

podlo ponašanje Evrope zabrinjava. Ćutala je Evropa kad je bilo genocida od srpske okupatorske vojske nad Bošnjacima u Srebrenici. A ista Evropa vrišti kad se kod njih pojave ektremisti.

Nermina

Evropo,javi se i izjasni se.Zar aminovati nesto sto nije svojstveno interesima koje bastinis.Sto prije to uradis,manje ce nas sve boljeti.Hvala! .

Terta nova

Prvo su nas izbrsali iz crkve koja je bila Crnogorska crkva, na način što su nam oteli crkve, pripisujući ih na srpske, a sve aminovala tadašnja evropa. A sad oće da nas izbrišu iz sopstvene države, potpomognuti parama i naravno opet uz amin evrope, samo da bi Srbija priznala Kosovo. Nikad više 1918

Miloš

Malo morgen srpski svete, CG nije dijete. Malo ste se zaigrali, naizgled ste pobijedili! Naredni popis, kad god bude, iznjedriće časne ljude, Crnogorce, nego što, bez njih CG nije to!

Nikac

Crnogorci uopste ne treba slusati sto Evropa prica....ZAVRSIMO POSAO U NaSU KUCU

midzor

Mogu pokusati sto god oce.Ali Crnogorci se nikad ne predaju.Borba predstoji,i mi smo spremni.Za Crnu Goru.

Posmatrac

Popis odloziti, nije vrijeme za popisivanje gradjana Crne Gore. Posebno sto svaki popis ima elemente nepostovanja ljudskih prava. Ljudi nijesu stoka da ih neko popisuje i prebrojava. Sta kome treba podatak o fertilnosti muskaraca, seksualnoj orijentaciji i td.

etnocid nad Crnogorcima

Evropa podlo ćuti, kao što je u Srebrenici.

Sud u Strazburu ćuti

Samo narod da ustane i izađe na ulice