17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Iz tivatskog SDP-a objasnili zbog čega su podržali smjenu Kusovca

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Antifasista

Prosto je nevjerovatno sta je SDP stranka od sebe napravila. Ovaj scenario je identican onome u Budvi. Surovanje sa frontom vas je kostalo i kostat ce vas gasenja stranke,a i treba!

Vn

@Antifasista Šurovanje SDP sa prosrpskim psrtijama traje još od Kolšina.U Budvi pola mandata su imali sa URA .Samo čekam kad će se pridružiti ovom oslobodiocima na državnom nivou. Tako je i Liberalni savez radio i zamrzao se.

Snjeg

Da vam nije bilo Dps-a bili bi najveca selendra.

mr

Budite sigurni da su vas građani u potpunosti procijenili, te su i rezultati te procjene sve očigledniji. Kako na lokalnom, tako i na nivou države! Svakoga dana, u svakom pogledu, sve brže nestajete!

Eagles

@mr Nikad nijesu ama bas nista radili ni SDP ni SD u predizbornim kampanjama.Samo su gramzivo dijelili plijen nakon izbora, ma i tom dodje kraj. Vazda smo teglili njihov dio posla... a svako "zlo" ima i svoje "dobro"

Đoko Orlandić

@mr Najviše para, tokom izbora - ruski državni udar - imala je SDP. Rusija je pare davala šakom i kapom. Jednom ko uzme pare od Rusije(GRU) mora sprovoditi njihove naloge na duži period. I ovakvo glasanje u Tivtu je rezultat tih "donacija".

Njen komsija

Neka Ranjo objasni odakle mu da bivsoj zeni isplati prije nekoliko godina 180000e...Tada je bio sa DPS om.

Naroz

Treba neko kompetentan pod hitno da preuzne rukovodjenje tom strankom, koja sigurnim korakom ide duboko ispod cenzusa..., što i nije neka šteta, red bi bio poslije toliko autogolova da prepuste mjesto nekoj novoj snazi, ali je šteta da tih 1% independističkih glasova predamo braći Srbima.

podgoricanin

gospodo iz SDPa nije intoniraa himna jer himnu čini i meodija i tekst. intoniran je samo instrumental himne . podrzali ste one koji smatraju da je Crna Gora druga srpska država. bolje bi da ste usli u vlast jer bi ih mogli kontrolisati, ovako jos koji mjesec po tivtu ce se pozdravljati "pomoz bog braco cetnici"

Crnogorka

@podgoricanin Pa njima upravo tekst himne ne odgovara, zato je izvode instrumentalno. Tekst je za njih "pretežak".

Izdajnici

Cetnicke vodonose. Pripuzi uglednih parlamentaraca

Jelena

Trebalo ga je smijeniti, ali postaviti posrbice, loš potez.

Valter

Kusovac nikakav. Ipak, idete na ruku četnicima. Uzas!

Potok

Zborite.... predsjednika iz redova nove, građanske većine". U redu.Đuroviću je li građanska većina ono, čiji največi činilac, a to je Narod pobjeđuje, podržavaju popovi SPC? Ili ti nije poznata ta činjenica? Ili ti je poznata, ali nije bitno.Mislim da je ovo zadnje.Sl.izbori ni 300 glasova.Uživajte