6 °

max 21 ° / min 6 °

Petak

23.10.

21° / 6°

Subota

24.10.

21° / 8°

Nedjelja

25.10.

19° / 12°

Ponedjeljak

26.10.

19° / 13°

Utorak

27.10.

21° / 12°

Srijeda

28.10.

21° / 11°

Četvrtak

29.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iz tivatskog SDP-a objasnili zbog čega su podržali smjenu Kusovca

Izvor: sdp.co.me

Politika

Comments 15

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Iz tivatskog SDP-a objasnili zbog čega su podržali smjenu Kusovca

Socijaldemokratska partija Tivat pozdravlja intoniranje državne himne prije početka sjednice Skupštine opštine Tivat, saopšteno je iz ove stranke. 

"Drago nam je da je jedna greška odlazećeg rukovodstva u našem gradu ispravljena prvom prilikom i da je to uslijedilo kao nepodijeljeno opredjeljenje svih političkih činilaca nove većine koju čine liste grupa građana. Na ovaj način ćemo rješavati sve probleme, u interesu građanki i građana Tivta, koji su i te kako ponosni na svoju zemlju i na naše simbole. Tivtu nije, niti će manjkati patriotizma, ali ni građanske demokratske svijesti, u to smo sigurni još od devedesetih godina, kad je naš grad bio jedan od rijetkih bastiona građanskih i suverenističkih SDP i LSCG, a nek svi dušebriznici znaju da će tako biti i ubuduće!

Našem gradu je nedostajao domaćinski odnos prema resursima kojima raspolažemo, prema novcu građana, prema onome što su bila obećanja koja nijesu ispunjena, prema sluganstvu lokalne prema centralnoj vlasti. Zbog toga je SDP podržao smjenu DPS-ovog predsjednika Opštine i podržao novog predsjednika iz redova nove, građanske većine", navode iz SDP-a i dodaju: 

"Zbog toga će nova vladajuća većina i izvršna vlast imati jasan zadatak da sa takvim načinom rada pod hitno raskinu, a da naš grad bude najbolje i najugodnije mjesto za život u cijeloj Crnoj Gori, a nadamo se i šire. Uloga SDP-a i u ovim simboličkim, ali isto tako i u suštinskim pitanjima će biti značajna i snažna, a sigurni smo da će to građani najbolje procijeniti", navode u saopštenju. 

Podsjetimo, nosilac liste "Narod pobjeđuje" Željko Komnenović novi je predsjednik Opštine Tivat, umjesto Siniše Kusovca iz DPS-a. 

Komentari (15)

POŠALJI KOMENTAR

Potok

Zborite.... predsjednika iz redova nove, građanske većine". U redu.Đuroviću je li građanska većina ono, čiji največi činilac, a to je Narod pobjeđuje, podržavaju popovi SPC? Ili ti nije poznata ta činjenica? Ili ti je poznata, ali nije bitno.Mislim da je ovo zadnje.Sl.izbori ni 300 glasova.Uživajte

Valter

Kusovac nikakav. Ipak, idete na ruku četnicima. Uzas!

Jelena

Trebalo ga je smijeniti, ali postaviti posrbice, loš potez.