10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kultura

Temeljna knjiga jezičke montenegristike

Autor: Antena M

  • viber

Montenegro

Svaka čast, Radomane! Za dvije stvari - jedna što si prikazao dostignuća Čirgića (iako to, ko hoće, zna), a druga što si raskrinkao taj nezahvalni primorski Slučaj kome je previše i ovo mjesta što mu se dalo, ali makar zbog javnosti. Dovoljna mu je ta soba iz koje bljuje virtuelno - uživo ne smije.

Bane

Svaki put kad vidim tekst Alekssndra Radomana uljepša mi dan. Briljantan stil, jasna i duboka misao, te gospodsko lemanje gedžovaniziranih slučajeva, poput nepomenika iz Tivta. Aferim Aco!

Slobodan

Tačno pričaš, Radomane! Čestitam! Čirgićeve kritičare sve odreda povezuje to što su stariji od njega a biografija im prazna, što je on uspješan na svim poljima a oni puni sičije zbog neuspjeha, što je priznat i u CG i inostranstvu a oni samo među fb zgubidanima...

KoCkica

Bravo! Jedina svijetla tačka u ovim mračnim vremenima je FCJK i ljudi koji tamo rade. Samo da se i oni ne povuku pod ovolikim naletom popova, topova i lopova.

Basket3x3

Ovaj #Slučaj koji po fb opanjkava Adnana (a Adnanu nije ni do koljena) isti je ka mu partijska bratja koja nijesu ulazila u Skupštinu godinama jer kao nijesu htjeli da daju legitimitet Skupštini, ali zato na korito dođu kad se plata daje. Kriminal čisti.

E viva

Adnan Cirgic, covjek koji je ispred svoga vremena. Cestit naucnik. Aleksandar i Adnan su veliki zapoceti pionirski posao Vojislava Nikcevica iznijeli i postavili jednom za svagda. Ove ljude moramo da cuvamo. FCJK je jezgro nove intelektualne elite oslobodjene i hrabre. One koja treba Crnoj Gori.