14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crna Gora - kako drugi hoće

Izvor: Novi magazin

Autor: Antena M

  • viber

mr

Infantilni selebriti, ili, što bi rekli podgoričani, kokotić koji pjeva i kad treba i kad ne treba!!!

Veritas

I "crnogorski DOS" - poperiće se na nos.

Antonia

Čekam Vas s analizom sinoćnjeg "Načisto", kao i Draška, Andreja, Milorada i dr. Hitno potrebna dekonstrukcija onih silnih umišljotina i prikrivanja istine. Do kraja, zamalo ostade bez daha, a pala mu maska!

Tesla

Odlican rezime Darko. A sto se tice nove vlasti koja jos nije formirana - da su parovi pa bi previse bilo. Iz jedne gluposti u drugu. A adritan, hah, vise je fatalnih gluposti izjavio za ovih mjesec dana nego Medojevic za 4 godine. A tek cemo se nagledati, bice kao ono “maratonci trce pocasni krug”.

Hm

@Tesla Vi ste potcjenili njihovu logistiku. Potcjenili ste crnogorsku indiferentnost, pasivnost, ocekivanje da ih neko drugi spasi bez vlastitog napora

Tesla

Da sam vas plus jer je i to uglavnom tacno. Ali i ova pojava je potrebna Crnogorskom drustvu da vidi i shvati, KONACNO, sa kim ima posla. Vidjet cemo u narednom periodu koliko je to opoziciji stalo do drzave i koliko je ona gradjanska, postena, itd.itd. Gledacemo sigurno kabare kvaliteta kojem ce na reziji i proizvodnji zavidjeti Holivud & Co.

Monica Bellucci

Ako ćemo dva kralja ja za našeg predlažem ,kog drugo no Bora Miranovića.Mislim da bi ga svi politički činioci prihvatili i to bi bilo jedno veliko pomirenje ovđe.A u Srbiju nek biraju koga oni oće...Posle razvojnog buma (ka Monaco) niko više nebi pomišljao na "srpske ili neke druge atribute kraljevi

Takvi su ljudi!

Darko casno, jasno i glasno piše i zbori, što svi percipiramo i ośećamo.Ova mućkalica i prizor potencijalna vlada, od 30g samo blam i faul za faulom,za crveni su karton i zabrana igranja za vazda!Ta njihova jevtinoća i zaostalost su zaista teror,koji u 21v trpimo!A izdaja nezapamćena!Śedoci smo zla!

Johnny

Niko od njih nece smjet pisnut kad im stignu naredjenja i bonusi iz Moskve i Bgd-a. Ura ce nas ubjedjivat da je isposlovala “maksimum pod postojecim uslovima“. Samo ce nasi zivoti prolaziti a djeca ce nam zivjet bez zapadnih perspektiva i mogucnosti….

djape

Sve je istina..Ali moje dete ocu dodje u crnu goru da se vrati svojim Korenima i bude svoj na svome de god da se rodi jer je Crnogorac svugdje bio i ostao .. neće Srbijanci biti u CG vlast i voditi državu sve dok je nas i naše Mintenegro države .. tako je evo 2020 god i još biće 2020 hod a za ostale god NEK drugi misle

Baba

Prepoznatljiv Darkov rukopis-pravo u sridu! Što se mandatara tiče, potpuno tačno i očekivano:kako drugi hoće! Neki nose glavu na svojim ramenima, a nekima je nose. No, to nije razlog DA JE VJEČNA!!! S.F.S.N.

Hunter6

SLUGANJSTVO je jednom broju ljudi u Crnoj Gori u krvi, gospodine Sukovicu pa im nije strano sluziti raznim ambasadama. A Rukoljub Bezmozgic je samo najvidljiviji primjer tog karakternog defekta.

Montenegrin

Darko,kad se pojavis na Tv ,trebao bi,ako ikako mozes,za prvog gosta imati nekog od ovih zapadnih ("prijateljskih" i "saveznickih" )ambasadora ili ,eventualno ,predstavnika EU!!

europeac

Možda nije baš tema. BOJKOT POPISA DOK SE KORONA NE ELIMINIŠE 100%. VALJDA IMAM PRAVO NA LIČNU ZAŠTITU SVOJE PORODICE. JE..Š MASKE nisu sigurne 100%. Nema ulaska u moju kuću-stan ni sa maskom ni bez nje, može tek ne bude korone niđe, E tada dođite za popis. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA