10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Reagovali Mandić i Knežević: Neće tajkuni ukrasti narodnu volju i sastavljati vladu

Autor: Antena M

  • viber

haker

Kako ste slozni Boze podrzi! Dajte kokice, postaje zanimljivo...

dolazii

@haker Vojska i policija moraju biti spremne, da u slučaju nefunkcionisanja vlasti ili onemugućavanja funkcije države, preuzeti vlast i obezbijeditifubkciju svih radnih tijela.

Crna Gora

E neda im se u Vladu pa neda, i pobijedise i opet ne moze u Vladu. Nosilac s liste, nece ljudi sa svoje liste, e sto se cini.. Mada, Manda je bio zadnji na listu on nece ni u parlament a sto ti je losa procjena. Sta da kazem za birace, oni slavili pobjedu a pobjede nema, a sto li ce se sad cinjet, mozda litije protiv litija, mozda ce pop Gojko biti mandatar, e da je Zivko Nikolic te srece da snima, nebi mu treba scenario..

Katunjanin

Ipak su oni ,kao velikosrpska elita u Crnoj Gori , shvatili da nijesu sposobni mi zemljpradnicku zadrugu voditi .Svijet bi vidio ko su .

Draga

Pa nemoguci ste , u svakom slucaju bravo momci tako I treba on vama takvima da ne ponudi da izaberete ministarstvo, pa stvarno nema smisla Idemo na izbore da spasimo CG od ove cerge !

Ljiljana

A nesto djeluje da necete ni vi!!! Ahahahahahahahaaaaa... od sve muke covjek mora da se smije ovom ludilu. A dje vi je Dritko? Ahahahahaaaaa....

Vn

@Ljiljana Dritko još nije sišao sa Sinjavine.

Katunjanin

Pa pravi coban ne ostavlja svoje stado samo na planinu ,A mozda je konacno i shvatio koje mu mjesto naj vise odgovara .

Duška

Ovim prepucavanjima, unutar pobjedničke koalicije, ne treba davati na značaju. Ko god od njih postane ministar/ka, meni i mojoj državi isto misli. Mene brine, kako ćemo opstati. A, šta oni, u ovom trenutku, pričaju, to je nevažno.

Ctrl

@Duška Slazem se.Ne treba pridavati previse paznje na njihova medjusobna koskanja.I na kraju sto se tice CG pomenuta grupacija ima manje vise ista gledista i namjere.

Jocko

Tako je DF! Puna podrska! Ne dozvolite da Crna Gora postane protektorat beskrupuloznih cinovnika zapadnjackih ambasada I njihovog guvernardura Dritana!

Michel

DF-ovce treba upozoriti da ne čačkaju VIJESTI, jer su ih one vinule u nebo. Ako budu prijetili novim mandatarom, tj. izborima, ko će ih medijski podržati. Zahvaljujući VIJESTI- ma su tu gdje su, trenutno. Ali, ipak se okreće!

@@@@

@Michel Pobogu pa nijesu AMFI i Gojko Perovic tajkuni.Oni samo koriste nasu Crnogorsku kulturnu infrastrukturu pa i ako daju koji predlog koji ide u korist SPC pa i Srbije ocekivano je.

Irishman

ovo su sve njihove igrice koje sa prezirom treba odbaciti,zar je bitno oće li knezevic i mandic biti u vladi?? ko god da bude razlike nema,sprovodice velikosrpsku politiku,po čemu se branko radulovic razlikuje od knezevica?Jedino po brkovima....