15 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić o Crnoj Gori: Hoće da vladaju oni koji imaju novine i pare, ne oni koje je narod izabrao

Autor: Antena M

  • viber

Crna Gora

Koga je narod izabrao da bude nosilac vlasti ?? Kada glumis neku principijelnost na izborima je pobijedio DPS ubjedljivo .. ili se rezultati ne racunaju, ali tebi pije vodu, ona tri maratonca sto se slomise na relaciji matica Srbija i majka Rusija. I nimalo ti nije problem sto si skripio na sve nacine od crkve do miliom stranaka, do para i lazi koje si sam fabrikovao, i pobijedio si za pola mandata i nije problem sto u Vladi , exsperata nema prestavnika onih kojima je Crna Gora jedina drzava .

Vjera

@Crna Gora da je DPS pobijedio bio bi na vlasti.

Podgoričanin

Gospodin Vučić misli da smo blesavi i ne vidimo da se pretjerano miješa u sva događanja u CG.Smije li ovo izgovoriti nakon izbora u Rusiji,Americi,Njemačkoj,...Grdno se vara da su birači URE glasali za Irineja,Vučića,Dačića,itd.Oni su glasali za promjene,ali ne kako ih vidi kleropolitička družina i

Crna Gora

i da naravno da je tebi prihvatljivija Vlada od tvojih pripejd Srba, koje dopunis po potrebi, i oni kao roboti na baterije trce u vecini slucajeva sluze samo da izazovu destabilizaciju i nista pametnije. Nego kad ce litije na Kosovo ? Kako gledate na svetinje na Kosovu ? jesu li o one vase kao sto je Kosovo ? ili je tamo bolja cijena no sto se nudila da Crnu Goru ostavite na miru. Pazite, ne treba otimat Majku Crnogorcima jer nije Mjaka u Srbiji i u Crnoj Gori isto

!!!

Opa,ovo je vec zvanicno potpisano i stavljen pecat da je Srbija duboko umijesana u izbore u CG.Ne znam ima li veceg dokazs od ove njegove izjave.

Milan

I to reče osoba kojoj je opozicija bojkotovala izbore i gdje je izašlo 49% glasača od kojih je 60% glasalo njega. Pritom su svi mediji pod kontrolom AV + 30000 botova.

Bajče

Blento . Neke partije su udle u prlament jer su javno obecale ekspertsku Vladu . I dobili su dovoljno glasova da odlucuju . njima i tzv porazeni DPS i crnogorski blok moze da da manjinsku podrsku . Da li bi ti onda to bilo sto bi tebe cudilo ili bi to proglasio nekom izdajom srpskih interesa ? U Vladu ne mogu osudjeni kriminalci ( ti si ih prvi prozvao ) a nekima se jos i sudi . Ti takve ne bi primio u Vladu . I svoj posao . Dalje ruke od CG .

nenad_mne

Koga je narod htio? Svoje izvrtanje činjenica i lažavine možeš prodavati u svome dvorištu! Ovi što ih narod "masovno" hoće neka otkažu saradnju sa vlasnicima novina!

Jocko

Vrlo opasno uplitanje. Vrijeme radi za velikosrpske nacionaliste. Vjerovatno je cak I poslije ovoliko kratkog vremena izmijenjena politicka karte Crne Gore.

Prvovjencani

E moj prijatelju, ne znate vi jos koje mracne sile su se nadvile nad Crnom Gorom. Gore pogani svijet nije vidjao. U Srbiji vise skoro da nema osobe koja je normalna!

CG1

Šta se iglašava ova diktatorska bijeda. Niđe demokratije kao u srbiju, on je oredsjednik, premijer, svaka vrsta ministra, i on da nekog uči nešto.. piiiiiii gad jadni fašistički!

Sol143

E,čuj šta reče i ostade živ....Nije ti pošlo kako si htio. Lakše je bilo srušiti DPS nego voditi državu, na to nisi računao. Ima nas Vučiću koje ne može niko kupiti. Dalje od ovoga ne možeš. Nije Crna Gora ni DPS ni Milo Đukanović. Crna Gora je TAJNA. A ti je nećeš otkriti. Dok ti ne bude kasno....

Feđa Perović

Ne griješite se s ovim Vučićem. Taman kad je pomislio da je za bijednih 2-3 miliona kupio svu CG i dobio izlaz na more nešto zaškripa. Nezadovoljni raspodjelom srpska kuća s botovima, df, popovi, litijaši, ambssador...Sad će svi na raport u BG da opravdaju troškove. Ne viđeli se . Izdajnici

A Kosovooo!

Evo tramp rece danas slavodobitno da je uspio da pomiri Srbiju i Kosovo poslije 400 godina! Pa treba bre spomenik da mu dignete po sred Kalisa, ma na Slaviju u muzicku tik-tok fontanu. Batali se Crne Gore, na vrijeme ste! E viva!