10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

I danas pod vedrim nebom, van crnogorskih hramova. Pogledajte kako je obnovljena CPC na Lučindan 1993.

Autor: Antena M

  • viber

Roksana

" Molim vas, sacuvajte mir i tisinu, i budite mi živi i zdravi", riječi Mitroplota kojima piziva na STRPLJENJE. To mogu samo VELIKI I ČESTITI, I BOŽJI LJUDI. I bili smo strpljivi i mirni PREDUGO za kratki ljudski vijek VAKAT JE!

Beba

Krasno, koja ogromna snaga! Ako bi se danas tolika svenarodna, istinska crnogorska masa okupila, Crna Gora ne bi trebalo da brine za svoju državu i za svoju Crnogorsku pravoslavnu crkvu. Neka to bude! Srećno!

imki

DPS se vrqća na fabrička, treba novi LSCG ili sl. partiju pravit.

Nikola

@imki Pitam se koliko je ljudi sa ovog skupa(na kom sam bio i ja iz Ba)2016 g.ostalo doma i uz prosute glasove Pozitivne CG onemogucilo da tad imamo 3/5 poslanika za NATO,i potrebnu većinu(ako nema 2/3,onda ide 3/5 za izbor tuzilaca i druge stvari koje su tad i tako blokirane u CG).Moji liberali!

Predis

Moje pleme mrtvijem snom spava. Mi nismo kao mali narod jos prstom makli da branimo drzavu i da se okrenemo svojoj crkvi to sve govori,, sve je zasluzeno a tek je pocetak!

Đe je Slavko Perović ?????

U ovom sudbonosnom trenutku, đe je. Hoće li se probudit. Nema mu mrznog Mila. Zbog Mila zamrzao Crnu Goru.

Nikola

@Đe je Slavko Perović ????? Taj čovjek je moja rana neprebolna!Bio sam spreman poginut za njega,ka za Crnu Goru,jednako.Tužno mi je bilo gledat i slušat neke njegove intervjue.Bogami su se njima radovali naprijatelj CG,koji su se prerušili u građane,mnoge su uspjeli prevarit,ćini mi se

Tajfun

Kriv je jednim dijelom DPS,sto Crnogorci vjerske obicaje vrse pod vedrim nebom."NAJVECI KRIVCI SMO MI CRNOGORCI,STO NIJESMO UZELI STVAR U SVOJE RUKE"I sad kad nam se temelji Crne Gore ljuljaju,mi cekamo da nam DPS brani CG."UDRUZIMO SE U JEDAN SAVEZ I BORIMO SE ZA CG".

simo

kako mislite obnovljena? to je nesto kao NLB, nova ljubljanska banka 70 godina kasnije. nidje veze sa ljubljanskom bankom. novi entitet. nema kontinuitet. mitropolija je CPC voljeli to ili ne

Ctrl

@simo Obnovljena autokefalna CPC jeste i to je obnova onoga autokefalnog ,,entiteta" koji je 1920 dekretom ukinuo Aleksandar Karadjordjevic.MPC nije autokefalna CPC vec eparhija koja cini dio SPC cije je sjediste u Beogradu,voleli to ili ne ovdje su stvari ipak jasnije.

Goksi

Prema toj logici i karlovacka mitropolija sad treba da deluje kao posebna crkva a ne kao deo spc

Crnogorac

@Goksi Tako je Goksi. Od 1485.te Autokefaln Crnogorska Crkva ,čista kao suza. Bez turaka kao u crkvi srbijanaca. Provjeri sam ili laži sebe i dalje. Crnogorci napokon krenuše Bogu Hvala i Slava.

Mio

Valjda CPC koraca putem da se pokaze kako je SPC okupirao religiozno CG i na nacind koji samo SPC banditski je poznato!

Mladen

Moramo da se borimo i dusom i tijelom.

Student sa FCJK

Bivši profesore pokazao si i dokazao postupcima i objavama da si previše LICEMJERAN!