14 °

max 23 ° / min 14 °

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

20° / 14°

Srijeda

15.05.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vučić državnim organima CG nije najavio dolazak

Autor: Antena M

  • viber

Deni

Ne treba mu dati da udje ako nije najavljen. Nije do njega, do nas je koliko mu dozvolimo

@@@@

E pa ja stvarno ne vidim problem jednostavno ga vratite ako mislite o dostojanstvu CG

podgoričanin

pa URA i sadasnja vlast mu to dozvolhavaju. vucic se ponasa ko da je Crna Gora fio Srbije. da li je Dritane? upravlha li i vučić sa urom?

GiroDShabo

@podgoričanin - voditelj da ga pita da li CG smatra svojom gubernijom kao i da li je bivša država crna gora adekvatna zamjena Serviae za KiM? Volio bih takođe čuti da li će preśednik Serviae dopuštiti Rukoljubu da mu ljubi čizme?

simona

Vučić koristi nažalost sahranu mitropolita kako bi pokazao da u CG može i nenajavljen da dođe, mimo pravila, da je CG dio srpskog sveta. Ima li logike da se ministri najavljuju a on ne? Radi to namjerno, da bi u slulaju reakcije CG, koja treba da reaguje, napravio situaciju kako mu brane da dođe na sahranu

Pitam za prijatelja

Zar Vučić nije izdao Kosovo?

HNovi

Najavio se on Vjestima, gostuje kod njih nocas u 22:00. Ocigledno ignorise drzavne institucije, dolazi kao fakticki pobjednik. Intervju ce biti zanimljiv za pogledati , kakva ce pitanja uputiti svom najvecem finansijeru i koalicionom partneru?

Lidija

@HNovi Realno iznenađenje euforijom oko njegovog dolaska i kad je u pitanju narod koji ga je zvao izdajnikom a i Vijesti koje su ga pljuvale.Ispade da svi jedva čekaju da vide presjednika Srbije.A svi napadi izgleda zato sto im nije posvetio dovoljno pažnje.

boja

jesmo li mi-Crna Gora postali bjelosvjcka torina te po njoj moze da vrslja ko goj hoce...

Irishman

@boja Od 30-og avgusta mi smo okupirani tako da nazalost domaci izdajnici i njihov beogradski gospodar mogu da urnišu po nasoj Drzavi,na nama je da dobro razmislimo hocemo li se ujedinit u jedan front radi naseg spasenja ili da nestanemo

europeac

Vrhunac DRSKOSTI. Ovo treba u istoriju da uđe i u školske knjige o međunarodnoj diplomati. Kako Vučić planira dolazak i ULAZAK u Crnu Goru ne najavljen, Kao da se radi o posjeti mjesnoj zajednici Palilula u Beogradu Crna Gora ne treba da ga pusti u državu ni njegovu delegaciu, ako nije najavljen

Čaj u 11

Ako je taktika Crnogoraca čekanje da se vidi dokle ovi mogu da idu, onda smo ga ugasili.

Brat

Možda firher Vučko u svojoj glavi već ostvario anšlus Crne Gore sa meinlendom Srbijom. Na noge Crnogorci! Nikad više 1918!

Patriota

Bas nas briga sto dolazi Vucic. Sto bi rekla ona podgoricka izreka. NI KUKU KAMO GA, NI BLAGO EVO GA.

Rodoljub

O, državo ne bilo te! Kad može da po njoj vršlja kad ko hoće i kako hoće...gdje ste čelnici državnih institucija,imate li petlje da kazete e, dosta je više... kukavice j....e! Sram vas bilo!!!