16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: Abazović će biti moj zamjenik, u izboru kandidata nisam se vodio time ko je Crnogorac, ko Srbin

Izvor: AntenaM/Pobjeda

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

dritanka

Zar nije rečeno da neće biti potpredsjednika vlade?

baba

Katastrofa, na koga smo spali da bude presjednik CG vlade.Vjerovarno ce snagom vjere izpeglati ovolika brda i planine.No, zivi bili pa vidjeli.Ovakva prica je,kao sto rece,za zatucanu babu. Ovo je 2020 godina jeli on svjesan????

palilula

ni on ne moze da babu ne spomene, stavite babe po dubini...

Vuko

Gradjanska-demohriscanska partija?????Kakve nebuloze moze covjek da cuje od ovoga amatera.

Ctrl

@MarkoizNK U pravu ste.I glavni ispiti za prepoznavanje na koje padaju takvi kada je u pitanju prvo CG pa onda i malo siri prostor su odnos prema 1918,Drugom Svjetskom ratu,ratovima devedesetih itd.Tu se moze takodje dodati kada je CG u pitanju i odnos prema Crnogorskim institucijama i CPC.

Jor

RUKOLJUBEEEE kulture nema TAMO, oklen su ti APOSTOLI! S'kim smo takvi smo. Evo zašto si treba GLEDAT oklen su ti APOSTOLI.

Mara

Ja nikad nijesam imala babu. Mlade posle nazalost. I u tome je moj problem dakle. Gospodine K. hvala sto mi oci otvoriste.

Pobro

Sve Srbi tako reci nije tajna,sve apostoli,drugih nema.Ču nije se vodio tim okle je.Trebao si nam Dodika dovest za presjednika.Još on vam fali i da bude veselo u parlamentu

Vmnk

@Pobro Mandatar kaže da se nije vodio ko je koje nacionalnosti.Pa i DPS nije gledao ko je koje ko nacionalnosti, a glavna mana mu je bila što nema Srba. Mada se sad vidje da ih je bilo i po dubini i širini .

Ljiljana

Vodio se zilotizmom i najnizim mogucim nivoom u svakom smislu. Besmislena osoba, ali jasnog zadatka - sto vise uniziti i osakatiti Crnogorce.

ero

nada je STRAH, I je LAZI ne MANIPULIŠi

ero

ništa ti ne vjerujem. Da je vječna moja Domovina CRNA GORA

ero

LAZNA NADA. GDJE NE NADA TU JE STRAH. NE MANIPULIŠE TE LJUDE 2000 GODINA TO ČINITE. „ VIDI TE HOĆEŠ NAS DA LAZEŠ“ NITI JEDNOM NISI REKAO MOJA DOMOVINA.

eri

ŠTA PFIČA OVAJ KO JE ON, TREBA DA VJERUJEMO OVOM TEOLOGU ON SAM SEBE NE RAZUMIJE. „““““““ VJEROVATI““““ ZNAČI NE ZNATI VIDI TE MANIPULACIJE