14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crkvenom kašikom do vlasti u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • viber

Vucedolac, Krstas Kostav

Nisu se ovi litijasi i cetnici pojavili juce. Odavno su oni prisutni. Dobili drzavljanstvo, dobili pare i skocili do vlasti. Sta je DPS i Milo uradili da ih obuzda?

Cetinjanin

SPC je proračunato izvela prevrat u CG u "vrijeme Korone", u vrijeme kada Korona hara svijetom i unuštava države i nacije! Cilj da "iskoristi momenat", jer se ne zadovoljava samo smjenom sa vlasti jednog čovjeka i partije, kako su najavili po medijima, nego joj je cilj da »zagospodari Crnom Gorom!

Michel

Jeste SPC iskoristila momenat, ali ja bih rekao nepovoljan momenat za dolazak na vlast! Zdravstveni problemi, izazvali su mnoge ekonomske i socijalne probleme, koji će bilo koju, a posebno ovu zilotsku novu vlast brzo poslati u duboku opoziciju. A onda, pošto im Bog neće pomoći, jer ga hule ovakvim svetosavljem, ne bio u njihivoj koži. Sam pao sam se ubio.

cudo

ovo je nevjerovatno,sta se desi ovom narodu, ja sam siguran da 90 % naroda Crne gore je ateista, neovisno od vjere/religije,, isiguran sam da je 99,99% naroda pismeno, inteligentno, pametno,, imaju neki manir, bonton, stav,,,,, pa ne jedes iz iste kasike sa svojom familijom,,,, ovo je razminulo i sv

Aristos

Klero-fašističko svetosavlje i šovinistčko "srpstvo" su tragedija CG. "Demokratija" Dritana Abazovića i njegove (posljednje) URA-e - je kome(n)dija. Zato se dobar dio naroda smije, a veći dio plače.

Ovdje

Da je državna kašika bila puna za svakoga, Ristovu bi malo njih lizalo.

svekrva

kad bi im ovo do mozga dopiralo....no oni mozga nemaju. postade cg sve ono sto u košmarima moze da se desi. no me čudi ovolika ćutnja građanske Crne Gore. ne snalaze se, boje se, što li je?

Petar

A vidjite ovo: Ima mnogo nacina kako se odje dolazi do moci, znamo kako su ovi do sad dolazili... Tako, kad sve saberes i oduzmes to je jedan od najpostenih varijanti kako odje ljudi "uspiju".