21 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Davidović u Goliji promoviše ključni program partije

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • viber

podgoricanin

zasto srpske stranke daju imena strankama slične nazivima pokreta i stranaka sa Crnogorskim predznakom

Baba

@podgoricanin, zato što su toliko bistri da ništa bolje i pametnije ne mogu smisliti, a osim toga tu su im zagarantovani glasovi familije i prvog komšije. DA JE VJEČNA!!!

Ctrl

Dzabe ti je Davidovicu.CG neces srusiti.Ona ostaje.Shodno tome i doneseni zakon ce kad tad biti primijenjen.Jer to je proces koji je nepovratan i neminovan u bilo kojoj gradjanskoj drzavi.A tebi licno zelim da i ti shvatis da od rusenja drugih nema srece,niti je to Hriscanski.Naprotiv,nije nimalo.

Naroz

Čovjek koji je bio ministar tzv. SAO Hercegovina, koji Karadžiću egzaltirano govori:"Mi ovdje rušimo sve redom..."; koji je ostao uz Miloševića do njegovog biološkog kraja, planira neku političku budućnost u zemlji NATO članici i najozbiljnijem kandidatu za članstvo u EU :)

Deni

Sprema se za sledece izbore za 4 godine a glavni cilj mu je ukidanje Zakona o vjeroispovjesti. Zakon se ne ukida u mandatu ove vlade?

Gore od toga

@Deni Naivan si. Mnogo vise od zakona

Ponor

Crnu Goru čerupa čopor velikosrpskih hijena dok Crnogorci sramotno ćute i čekaju ko stado ova a da dodju na red

Deni

Stranku je osnovao sa Krivokapicem i uzubrano rade jer se Krivokapic zapetaljao sa sastavljanjem Vlade. Zasto im je promjena Zakona o vjeroispovjesti glavni programski cilj? CG je Srbiji predposlednja izgubljena bitka u ratu za Srpski svet. Poslednja ce se odigrati u Srbiji.

walter

U Beogradu,sigurno. Daka amnestirani od Momira Bulatovića.Daka graditelj crkve,Daka švercer cigara,Daka švercer nafte, DAKA NIJE ČOJEK-DAKA JE INDUSTRIJA

Ksenija Nikšić

E ako ovaj pobijedi u Nikšiću,propalo se....

Labud Dabanović

E braćo Crnogorci potomci ljudi i junaka-koji za nas ginuše i gladovače da živimo u slobodi i ugradili nas u časno prepoznati narod crnogorski/Crnogorce.Bruka što nam čine braća od istog oca i majke i Crnogoraca-postadoše sluge petovjekovnim izmećarima i bogatašima da trguju š njima ka sa ovcama.