19 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kako će Miško, Žarko i Dritan izdati Crnu Goru

Autor: Antena M

  • viber

Krcun

Dragi prof. Nikčeviću, izvrsno kao i uvijek, ali čemu futur, izdaja se dogodila onog trena kad su saopćili da će koalirati s četnicima!

jovo J

Divno rečeno. U smislu onoga što nas čeka i onoga što smo zaslužili kao društvo. Mali je Dritan, a :"Crna Gora jeste mala, ali to ne utiče na njenu veličinu" - Baletić.

Milena

Veliko postovanje Vama gospodine Nikcevicu,drustvena zbilja u Crnoj Gori je tragicna ukoliko u nasem parlamentu ne bude savjesnih i odgovornih ljudi da ospore podrsku ovoj nakaradnoj vladi ,koja treba da ompguci ostvarenje interesa neprijatewlja ove zemlje i njeno unistenje.Hvala

serdar

Ako je sudbina Crne Gore ovakva, ne bilo je ni nje ni Crnogoraca. Uspavana nacija, homogenizacija kletonacista, četnika, crkve i sve pred našim očima. Uljuljkana klasa na vlasti zaboravila je na državu i naciju. Bojim se da tek dolaze generacije svetosavkog učinka u školama.

Đoko Orlandić

Ni riječi dodati ili oduzeti.

Ljiljana

Surova, surova ISTINA. Ostrasceni slijepci i dalje nece da je vide. Nasladjuju se, i svoj jad hrane, padom dps. A mrak sve veci i sve gusci.

narodna kazna

Izdat i onda nastavit mirno sa svojim porodicama, kaficima i setnjama?Oce. Kao sto Dritan sjedi mirno dok seta po city kvartu, a i ostali. Zalili su se uvijek kako mafija i rezim prijeti i maltretira narod, a posto su oni kao "srusili" tu mafiju i rezim, onda ce narod sam kazniti izdajnike.

BMX

Dritan nikako da nam objasni sta ce se desiti sa Crnom Gorom kad DF sa SPC u skladu sa instrukcujama, novcem i logistikom iz Beograda, Banja Luke i Moskve, pocne da "odmrzava" svoj partijski program i ciljeve i krene da "reformise" zemlju. Kako ce ih spriječiti sa svoja 4 poslanika ?

Monica Bellucci

@BMX Neće oni nikoga i ništa spriječit,ali ima nas Čvorovića da razbucamo ta.....Ako do toga dođe nećemo bit ni prva ni zadnja (izgleda) generacija Crnogoraca koja svoju domovinu brani na tradicionalan način.Eto tako.

Drizdaja

Bravo, poštovani profesore Nikčeviću!!!

Misko

Niko nece izdati CG jer se Milo Djukanovic, EU i US kriju iza svih ovih promjena. Veliki broj institucija u v.d. stanju - drzava ne funkcionise. U EU ne moze drzava koja ima nesmjenjivu vlast jer to pokazuje da nije demokratije. I trece Srbi bi poceli rat. Ovom vladom upravljaju Berlin, London i US

Naroz

Andrija Jagošev Radović je malo dijete za Rakčevića i Perovića. Njihov dil sa SPC, je Velikoj Srbiji(Srpskom svetu) širom otvorio, ne mala, nego najveća vrata, da poslije 1918. ponovo umaršira u Crnu Goru. Sa desnim populistima i klerofašistima hoće da razvijaju demokratiju?! I sve zarad šake vlasti