15 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dragan Bursać: Novi Sad, grad Ratka Mladića?

Autor: Antena M

  • viber

Terra nova

A što nas tek čeka ( a što još nijesmo dočekali ), kad nam buduća ministarka 4 u 1 dodje sa njenim idejama za poboljšanje nauke, prosvjete, kulture i sporta, kad znamo kako je okvalifikovala jednog od najboljih htvatskih novinara i dokazanog antifašistu, i kad znamo kako kvalifikuje Crnogorce ?

Ctrl

Tesko onome drustvu koje se obraca i uzvraca ovakvim porukama,i koje slavi zlocince i promovise one ideologije koje osim zla nijesu nista drugo bilo kome donijele.

izbjeglice iz BH,Hrv i Kosova

I kod nas su te izbjeglice 90-tih i početkom 2000-te prodavali slike zlikovca Mladića. I danas te izbjeglice u Crnoj Gori su horda na litijama.

Vanja

I nakon trideset godina Srbija se valja u istoj kaljuzi. Ponekad pomislim da ne treba ni da se cuje glas razuma,glas onih kojih ce se suprotstaviti kolektivnom ludilu, mozda ih treba pustiti da se bore sa svojim demonima, da zive u svojim mitovima, lazima, jednostavno da dotaknu dno.

vaspitavanje

Mi smo se vaspitavali na rodoljublju, bratstvu jedinstvu- a danaas na "djelima" ratnih zlikovaca, ubijanju, mržnji. Njima je idol religijska mržnja. Vaspitavaju ih popovi. Uzori su nam bili heroji koji su oslobađali domovinu. Danas mladi ruše spomenike heroja i boraca.

Momir

@vaspitavanje A koji su to heroji? Iz lažne komunističke istorije.Manite se gluposti.Doslo je vreme da narod zna pravu istinu.