6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Čiča miča – novo lice genocida

Izvor: danas.rs

Autor: Antena M

  • viber

igor

Cuj ti njega”mi srbi nijesmo takvi” hehee smijesno i jadno

Martin

Ovde je stara poslovica “sjaši kurta da uzjaši murta”,poprimila svoj pravi značaj...ništa novo među zabludelim Srbljem i tako do konačnd naše propasti kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori,Kosovu i BiH...jedino su se Srblji iz Hrvatske odkačili od Beograda i za to im dkidam kapu! Smrt fašizmu Sloboda narodu

Jan

@Martin Ne razumijem kakvu propast očekuješ.Srbi su se samo opametili i svsja im čest.Nedaju na svoje i niko ih vise neće podijeliti.Uzalud se ginulo za lažne Jugoslavije Itd.Mi svojim putem a vi drugi svojim.Nikad vise lažno bratsvo i jedinstvo.

Martin

Da sam se ja pitao izbrisao bi nas kao naciju još 1989 kad smo pošli za onom budalom iz Požarevca,ni ime mu spomenut neću...ovako po Božijem sudu ide;”pravda je spora,ali je dostižna” Ja jesam Srbin po nacionalnisti ali ne i po zanimanju!

Oluja

Nikakav problem druze, svi u Srbiju pa tamo srbujte!! Pustite normalne ljude da zive!!

Me&em

@Martin Srbi u HR žive u državi koja ih je natjerala da je moraju poštovati, u suprotnom neka idu gdje im je bolje. To isto je trebalo odavno sprovesti u CG. Sad se ne bi dešavalo što se dešava. Ovo je teror nad svim što nije srpsko i svetosavsko. Primitivizam bez ograničenja, a pitam se ko je za ov

ISTINA

Džaba se gickate, Srbi jesu GENOCIDAN NAROD!!! Genocid su počinili bar dva puta, prema Crnogorcima od 1918. do 2. sv. rata i prema Bošnjacima u Srebrenici u posljednjem ratu!!! To se ne može negirati. Što duže budu poricali tu činjenicu, duže će ih svjetski narodi smatrati genocidnim narodom!

mac

Liči li Vam,Vučko,na Vili Branta?Ne.Veliki njemački narod,priznao je greške,holokauste,genocide.Srbi,su ubili(kao uvijek kroz istoriju),političara koji je mogao,htjeo,izaći iz balkanske kaljuge i povesti narod u EU,NATO,civilizaciju.

Pobro

Pravi četnik po-četnik,ništa bolji od Dodika nije ni ovaj.Ne žele Srbi ni u Bosni ni u CG a ni u Srbiji mir,jednostavno bolesna ideologija kojom su zadojeni većina njih i sve mrze što nije svetoSavsko pa i nas

Jure Ivančić

@Pobro Velikosrpsko četništo još je na djelu. Dgovorima i pregovorima nažalost s njima se neće ništa riješiti. Trebaju se svi narodi koji su bili ili još uvijek jesu ugroženi od četništva udružiti u antivelikosrpsku koaliciju i u slučaju potrebe zajednički djelovati.

buto

ba amerikanci nijesu zaustavili BOSANSKU vojsku kod banja luke nebi on bio nikad gradonačelnik jer on i njegovi sugradjani su bili upalili TRAKTORE da krenu pud majčice srbije....

lazo

bolje bi bilo da malo čitaš no prenosiš ono što si čuo od neke babe ili nekog četnika...

RIR

Mogu oni mijenjati vlade, presjednike ali cim se nesto malo mrdne uvijek se vraću na fabrička podešavanja. Ne samo da je genocidan narod nego i glup. To su fabrička podesavanja.

mitar

A ovo je neki praznoglavi chicha! Sta ti dolazi Dritan bogoti?