16 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Jovanović u klin, voditeljka u ploču: Jeste Crna Gora suverena, ali...

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Koštuničin naslijednik - početnik-fašista.

Javor

Velikosrpstvo je bolest gora i opasnija od korone.

Simbad

Eklatantan primjer malog fasiste u pokusaju, primjer opterecenog i bolesnog uma koji ne uspijeva da iskoraci iz sopstvenih frustracija. Ovo je ono najteze sidro koje drzi Srbiju ukopanu u rovove sovinizma. Njegov osmjeh i smjeskanje govori vise od svih fraza koje je upotrijebio i od svih floskula.

sunčica

A, nećete ga vala majci... Sram vas i stid vas bilo... Puštite nas više, nacionalisti bezočni...

crnogorski sin

Nijesmo isti, niti cemo ikad biti, nece vam uspjeti posrbljavanje crnogoraca! Ovo ste isto radili i do 1918 pa je prica kod nekih u to vrijeme manje obrazovanih ljudi i prosla, ali danas nece, ni za vijek vjekova!

Jovan

I ono malo emocija koje sam imao prema Srbiji, nestalo je ove godine. Sada mogu samo reci, daleko im uzurpatorska crna kuca.

Jo Radan

Boze moj , kakvog politicara ima Srbija. pa nije drzava, kusni savet,i onda se Srbi cude sto ih nitko nevoli kad ovako pricaju..Ili su glupi ili se prave glupi..Buduci ambasadori.

dr

Sto je ovo,nikad se od djavola i napasti otkaciti..

Neko1966

Moras biti baksuz da od svih zemalja na kugli zemaljskoj budes komsija Srbije.Kad ce se oni dozvati pameti- zaratili sa Bosancima, Kosovarima, Hrvatima, Slovenci i Makedonci su osjetili blazi,,bratski zagrljaj,,Srbije.Decenijama su Njemci drzali primat u fasizmu, a od 90-tih stafetu preuzeli srbi

duško

@Neko1966 Postavili ste piranje kada u pamet stići, odgovor je sasvim sigurno nikada, njihovi "ratovi" za srpske zemlje ne prestaju, činjenice, povijesne istine su im uzaludne, samo se formulacije mijenjaju trenutno je fokus na"srpski svet"

Hunter6

Sa casnim izuzecima, od citave srbijanske opozicije ne zna se ko je gori prema Crnoj Gori.Ima li jos neko ko, osim Ceda i Nenada ko ne gaji velje srbski cilj o ostvarivanju sna o"srpskom svetu" ili preciznije receno Velike Srbije na stetu CG i susjeda ? Misim da nema.

Naroz

Mi moramo problem hitno internacionalizovati, imamo otvoreno negiranje i države, i nacije, i istorije, jezika, kulture... sa svih adresa u Srbiji, i to u kontinuitetu.. Jednostavno u svakoj prilici i na svakom mjestu upoznati relevantne medjunarodne institucije o ovom pitanju.

NIKAD VIŠE 1918.

Kad se nismo "posrbili-ugasili" nakon 1918., uz svu srpsku logistiku, već smo i nakon svega, 2006. izašli iz blata svetosavskog, ne mogu nam Srbi ništa. Em smo naučili lekciju više, em smo mi Crnogorci sada i brojniji i emancipovaniji, a ni članstvo u NATO nije "za bačiti". :-)