16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Vlada ili Sinod

Autor: Antena M

  • viber

Bijeli Pavle

Srpski svijet kaze kako su se svi znameniti Crnogorci izjasnjavali ka srbi znaci da bi to bili oni najbolji sinovi koje su srpkinje radjale pod turcima.Sad zdrav razum vidi koliko je stvarno mocna srpska laz da su najljuci turski neprijatelji bili crnogorski velikani srbi a svo srpstvo bila raja

Realista

Odličan tekst, tražili ste gledajte!

CG1

Jesmo li mi građani Crne Gore prepuštili srpskoj sekti da vodi Crnu Goru???????? Dokle ćemo čekat da počnemo rušit ove fašiste. Rukoljub obeća kao prvo da će Crnogorske Svetinje predati srbskoj sekti. U tome mu veliku pomoć dadoše abazovićevi liberali, veća im je mržnja prema Milu nego ljubav prema Crnoj Gori. Da nije tako, ne bi dozvolili izglasavanje ove fašističke, ne Crnogorske vlade. Adžić izdajnik broj 1.

serdar

Izbor nije moj. Izbor je više onih što su bahato i neznaveno upravljali državom, koju su svakim danom sve više prisvajali i otimali od sirotinje. Za njih uvijek postoji šansa. Šansa da pročiste redove i vrate se sa novim poštenim ljudima.

mitar

Nije narod kriv. Pogotovo nijesu krivi oni koji su sa gorkim ukusom u gladnim ustima zaokružili DPS. Vladati sa istim ljudima 30 god. ljudima koji se hvale da su od 8 posto Srba naprvili 28 posto je trgedija. Ti Srbi su stvoreni od Crnogoraca bez identiteta. Neznavenih zahvaljujući DPS-u.

VUKOMITA

@mitar TAKO JE MITRE,ODLICNO ZAPAZANJE !!!!

Feđa Perović

Tako je Đorđe. Tako je naši mladi lavovi i lavice . Samo naprijed. Ovo je vaša Crna Gora. Zaslužili ste je svojom ljubavlju i hrabrošću. I ti i Boban i Aleksandra i Aco i Stefan i Nemanja i.... Sva naša pametna, obrazovana, civilizovans đeca.

Avanturusti

Hvala im što su probudili patriotizam prema Crnoj Gori, a koju nijesmo znali koliko vilimo i život dali za nju, dok se oni nijesu udružili

Bosanac

Da, blještava svjetla velegrada, propaganda jeftinog TV programa, epopeja opskurne mitologije kroz lelek razularenih popova i falsifikovana istorija iz udžbenika su od analfabeta napravili monstrume. Kako drugačije objasniti glas za ovako očigledno zlo. Ne samo za društvo nego i svakog pojedinca.

Dobri_Duh

@Bosanac Bravo !!! Sve si rekao Bosanac. Ne treba više jadikovati jer nas je snašlo Zlo od kojega Balkan ne može disati. Mi ćemo SIGURNO !!! sačuvati građansku i multietničku Crnu Goru po bilo koju cijenu.

E Viva

Stide li se zaboga oni velji agitatori kosmopolitskoga i evropejskoga pokreta Ura što im Dritan drži skute zaljubljenika u Kavaju?!

Dirka

@E Viva Ne rece Abaz ko mu je nudio 21.milion eu da rusi vladu. Ovako je ispao naivan, jer se prodao za manje pare koncertnu Vijesti.

Svekrva

Uraši, je li bolje Milo ili četnici?

TV_EU

@Svekrva Njima su bolji cetnici jer su mnogi medu njima klerofasisti koji su bili na svim litijama. Nemojte se zavaravati gradani Crne Gore , URA je opasnija od DF-a .

ND123

"Niko srećan, a niko dovoljan, Niko miran, a niko spokojan; Sve se čovjek bruka sa čovjekom: Gleda majmun sebe u zrcalo!"- Njegoš