13 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 14°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Episkop Partenij: SPC instrument srbizacije, blagosiljala zločine vojske i žandarmerije Kraljevine SHS (Jugoslavije)

Autor: Antena M

  • viber

jako!

ajmo Makedonija , udri VMRO protivsrpske okupacije

TOMOS

Došlo vrijeme da se od okupatorske srpske crkve vrati oteto i Makedoncima i Crnogorcima! Poslati zajedničku delegaciju iz S. Makedonije i C.G. kod vaseljenskog patrijarha i dogovoriti se o vraćanju autokefalije i Makedoncima i Crnogorcima.

Srboljub

Makedonska nacija je smjehoteka koju i Grčka i Bugarska a Srbija ćuti iako je istorijska Srpska teritorija kojom su u srednjem vijeku vladali kako Dejanovići tako i Mrnjavčevići, a dokazi neoborivi su ikone Srpskih kraljeva i velmoža iz 12,13 vijeka na većini manastira i to može svakovidjetlično

Anonimous

@Srboljub Jedini koji rado prihvataju da se posrbe su Romi, ali i to samo ako padne pokoji dinar. A Makedonci su imali i svoju državu i jezik i crkvu. Laku noć želim mrziteljima bratske Makedonije.

Ctrl

@Srboljub To mozda za vas.Makedonci su narod koji potice od makedonskih Slavena doseljenih u oblasti danasnje Makedonije.I s obzirom na vjekovne aspiracije i pokusaje asimilacije od strane drugih vecih naroda ponajvise Srba i Bugara,Makedonci su uspjeli da opstanu i svaka im cast na tome.

Posmatrac

Bravo Vladimire Jovanovicu! SPC je tvorevina Krljevine Srba, Hrvata i SLovenaca. Ona je morala biti unistena skupa sa KSHS. Nazalost, crnogorski komunisti nijsesu vidjeli dalje od nosa. Navodno su vratili drzavu, a ostavili su SPC! Smijurija.

Vlada

@Posmatrac crnogorci brane makedonce,nacije nastale u komunistickij internacinali,vrhunac ludila je tumacenja crkvenih sporova kroz komunisticku dioptriju.

Mojaš

Voleo bih da Antena M otvori diskusiju o Makedonskoj naciji. Realno,nepristrasno,sa istorijskoim činjenicama.Jer optužbe koje objavljuje Grčka a sada i Bugarska nisu nimalo naivne pogotovo što i blokiraju put S.Makedoniji ka EU. Ko je tu u pravu?