20 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Jovanović: Za mene je Crna Gora dio srpskog sveta

Autor: Antena M

  • viber

zoran

Što će vam ovakvi sagovornici ? Imamo ih mnogo i premnogo u Crnoj Gori i ovakvi nam nijesu potrebni. Šukoviću biraj malo

Nebo

Kukavce, ti ne znas GDE SI a dok saznades DJE SI lele

Ctrl

CG nije dio srpskog sveta,vec dio Evrope i sireg svijeta.1918 i godine posle nje koje su donijele hiljade pobijenih i zaklanih civila,spaljenih domova i protjeranih ljudi i ucijenjene glave domoljuba nije nikakav narodni slobodni ili demokratski izraz za ujedinjenje vec brutalna okupacija i teror.

KSENIJA

TAČNO ! “Dinasticki povezani” Nažalost zbog toga je Crna Gora doživela TRAGEDIJU iz koje se još bori da izadje!

ivica

CG treba da se proglasi Parlamentarnom Monarhijom i da Princ Njegos bude Kralj. Sigurno ovi iz DF sto sada prihvacaju Kralja Nikolu ko srbina ne bi prihvatili Princa Njegosa za Kralja. Ovo bi bio najbolji naci za CG da se dinastija Petrovica obnovi i zaborave Srboslavci i podjele.

TV-EU

Zar i u ovom mediju moramo gledati i slusati velikosrpske fasiste . U Crnoj Gori ima veliki broj medija u kojima oni vode glavnu i jedinu rijec i gdje je zabranjeno cuti suprotno misljenje od njihovog . Ova emisija je cisti promasaj.

ex-ura

Crna Gora je dinastički povezana i sa Italijom. Svaka država je dinastički povezana sa nekom drugom. to je fakt istorije. i to apsolutno svi znaju jer su se tako ostvarivale diplomatske veze između država. Sklapanjem brakova. pa pobogu Marija Antoaneta je iz Austrije bila, pa Austrija danas se ne miješa u poslove Francuske. ukratko, ne tripujte se sa na "istoriju" i "vase vidjenje istorije" jer je laz i samoobmana.

nenad_mne

@Neki , nije, no je fašista u rukavicama!

Nera

A lako mi je što je za tebe CG dio srpskog sveta nego je i za URA-u,pa se pomamih zbog toga.

gost

Bravo za Antenu M sto ugoscava ove sa suprotnim misljenjem. Narocito mi je drago sto im postavlja teska pitanja - tu sve vokabularne egzibicije padaju. Nije problem da za 50g. narod odabere zajednicu sa Srbijom, problem je sto Srbija falsifikuje istoriju, cinjenice, mitove, negira nam naciju itd.

Nikola

Potpuno je ispravno Darko uradio sto je pozvao ovog nacistu. I pokazao kako se prosipa neznalica. Lako mu je da po srpskim medijima prica gluposti i falsifikuje. Danas je dosao na majstora i pretrpio nokaut. Jedino sto se to iz ovih akcenata ne vidi. Ko pogleda emisiju vidjece da je mali Kostunica masakriran.

Orwel

Na velikim univerzitetima, kao što je Sorbona, očigledno ne pridaju značaja moralnom liku studenata, pa tako i oni sa fašističkim svjetonazorima mogu da napreduju na toj elitnoj visokoškolskoj ustanovi.

NIKAD VIŠE 1918.

Ljudi, shvatite već jednom da u svijetu ne postoji više od 25 Srba koji priznaju Crnu Goru kao crnogorsku. I ovaj Koštuničin pitomac to potvrđuje. Srbija od 1918. vrši okupaciju CG. Ali ne mogu nam ništa, ipak smo mi Spartanci! :-)