23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

23° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Radnici CEDIS-a: Ulažemo nadčovječanske napore, borimo se sa katastrofom

Autor: Antena M

  • viber

Ja

Ovo je tačno ali dok su distribuc8je nekad bile samostalne a tada i neuporedivo bile manje opremljene u ovakvim situacijama su se na terenu uključivali i lično direktori i tehnički direktori i svi vodeći inženjeri.Oni su tada vodili sa sobom manje iskusne kolege i tako uvećavali broj ekipa i tako dj

Ja

Sumnjam da je danas ijedan direktor i više rukovodstvo sposobno da vodi ekipu i da se penje po stubova a vjerujem da ne znaju ni manipulisati opremom prekidač rastavljači uzemljenje a čisto sumnjam i da znaju 7klopno stanje sistema

Miloš

Puna podrška kolegama iz CEDIS-a! Uz sve probleme sa kojima se susrećemo na terenu, posebno u vremenu elementarnih nepogoda, uspjevamo da broj beznaponskih sati svedemo na minimum! I mi, zaposleni u CESIS-u i naše porodice, rođaci i komšije, takođe trpe kada dođe do prekida napajanja, tako da saosjećamo sa svim našim građanima širom CG kada se dese obakve stvari koje se mogu podvesti pod VIŠU SILU. SREĆNA SVIMA 2021.

Žarko Tomašević

Kao dugogodišnji radnik na održavanju mreža i dalekovoda moram istaći da imamo veliki problem gdje nam vlasnici imanja dugi niz godina ne dozvoljavaju prilaz dalekovodima što nam je sada napravilo ogromnu štetu i teško je raditi na trulim stubovima.. Rizik po život električara je ogroman..

Johnny

Mogli bi ste te dalekovode zakopat pod zemlju, pa se ne bi svake godine borili s prirodom. Para od nas uzimate dovoljno.