14 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dr Borović: Nema nacionalnog pomirenja dok se o Pravoslavnoj crkvi odlučuje van CG

Autor: Antena M

  • viber

Milena

Oslobodioci nisu nove politicke snage,to su podrzavaoci politike Milosevica i SPC,zbog kojih je NATO morao da intervenise,da bi prekinuo krvoprolic e koje je izazvao taj rezim i njegovi pomagaci,,znamo kakvu nesrecu mogu da donesu,zato njihove namjere treba razgolititi i osujetiti.tekst je sjajan.

mr

Potpisujem svaku riječ, rečenicu, misao, napisanu u ovom tekstu! Ušli ste u srž problema. Bravo doktore!

mijo popovic

Aferim doktore Borovicu. Razborito. Pošteno. Građanski odgovorno

Mašan Perov

Dr Boroviću, svaku Vam potpisujem. Ni dodati ni oduzeti. I ovo za privatnu državu, opservacija Vam je apsolutno tačna.

Snjeg

Bravo za text .Postoji li mogucnost da onaj Abazovic i ostali nazovi intelektualci iz ure ovo procitaju i prokomentarisu.

Stari nk

Samo onaj koi neće da shvati ovo taj je zlonamjeran, a zlo je uvijek donosilo stradanje a to radi trenutna vlast u CG jer su svi svetosavci a ne pravoslavnci, zato im je bolje da rade u korist svoje drzave radi mira u kući, a ne da rade ovo što rade pod izgovorom pomirenja. Da je vjecna Crna Gora,

europeac

Sve je kao u 90-e, naj gore zlo. BALVAN REVOLUCIJA Imam dovoljno godina (70) da pamtim sva dešavanja u bivšoj Yugi. Sve je to isti scenario, VELIKA SRBIJA, kako reče pisac ali u oblandama. CIL JE ISTI, samo je ime novo, SRPSKI SVET. Valjda neko u EU i SAD prepozna kolika je opasnost SRPSKI SVET

Vladimir

@europeac,pamtite sva desavanja u bivsoj YU?Uh...verovatno kroz medije?Vi ustajete uz razmisljanje o Srbiji, i idete na spavanje uz razmisljanje o Srbiji.Nije to lako....cak i ja ne razmisljam tako.

Vladimir

@Kuš, Vaš odgovor govori više o Vama nego bilo šta drugo..Ja poštujem samostalnu C.Goru...a demokratija se manifestuje pravom na drugacije misljenje.Na izborima se menja vlast.Nasilje NIKAD!

europeac

@Vladimir U pravu si ja sam žalostan svjedok kompletnog zbivanja u Yugi. Do stradanja u svim republikama mi nije bilo jasno ništa. Radio i živio od Jasenica do Gevgelije i UŽIVAO. VELIKA SRBIJA ME HTJELA POTROŠITI za svoje ciljeve. Sad sam u NORVEŠKOJ. Penzioner, tolika je da ti ni sanjat ne možeš.

Senad

@Vladimir Svaki normalan čovjek SANJA i RAZMIŠLJA da se probudi sa saznanjem da je Srbija postala GRAĐANSKA,DEMOKRATSKA država oslobođena velikosrpskih MITOVA bez pretenzija na TUĐE komšijske TERITORIJE.To je Srbija RADOMIRA KONSTANTINOVIĆA.

Gavro

Platforma je da je crkva u Crnoj Gori po nazivu samo Pravoslavna crkva u Crnoj Gori, sto ce joj predznak druge drzave ili naroda