15 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Nijesu su se stekli uslovi za donošenje ukaza o opozivu ambasadora

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

plaky

neka plače amaterska marionetska vlada.

Ljiljana

U dva dana - dvije vazne i vrlo korisne lekcije za Rukoljuba i drustvo. Od predsjednika vise nego fer. A i vrijeme im je da konacno pocnu da uce. Osramotise zemlju kao niko do sad.

Senad

@Ljiljana Crna gora je država PONOSNIH građana koju ne može osramotiti NESPOSOBNA i NEDORASLA nova KLERIKALNA vlast postavljena od SPC koja ne razumije BIĆE i ČASNU istoriju malene ali prelijepe i bogate u mnogo čemu zemlje.SPC vlast biće kratkog vijeka a nakon toga neće biti brojanja krvnih zrnaca.

Mirko

Aooo,kako Milo dere ove svetosavske amatere. Prvi će da zaciči Rahman Ulcinjski,a onda slijede Rukoljub,plagijator...

Stevan

Ovakvo lijepo sroceno saopštenje pokazuje kakvim smo amaterima i diletantima dali vlast. Hvala predsjedniče

CG1

SVAKA ČAST GOSPODINE PREDSJEDNIČE CRNE GORE, MILO ĐUKANOVIĆU! NEKA SE OVI CRKVENJACI UČE POLAKO DRŽAVNIM POSLOVIMA! TAMAN, ŠTO MAGARE NAUČI DA NE JEDE ONO LIPSA! To je sektaška, anticrnogorska, ne moja vlada. POZDRAV ZA VJEČITOG GOSPODINA!

DA JE VJECNA CRNA GORA

PREDSJEDNICE CRNE GORE MILO DJUKANOVICU, 30 G CUVALI STE NASU KUCU, KRS CRNOGORSKI, SIMBOLE CG, VRIJEDNO RADILI DA CG UDJE U EU, I SAD VAS JE ZAPALA TESKA ULOGA, ALI IMA NAS DOSTA KOJI SMO UZ VAS, PODRSKA PREDSJEDNICE NIJESTE SAMI, NIJESTE PRODALI CRNU GORU, SVAKA CAST I HVALA, NECEMO CG DATI NIKOME

Branka

Gospodine Predśedniče ovoj nakaradnoj družini treba tačno onoliko vjekova kol'ko su njihovi idoli bili pod Turcima da shvate Vaše obrazloženje. Poštovanje!

Kosmopolit

Za ovo kratko vrijeme obnasanja vlasti se moze jasno vidjeti rezultat populisticko svetosavki revansiticki nadahnute nam nove vlasti. Sa druge strane imamo politiku utemeljenu na ideoloskim ubjedjenjima koja se manifestuje kroz ustavom definisane odresbe. DA JE VJECNA CRNA GORA

Potpisaces sigurno !

Potpisaces sigurno ili ces otici sa te funkcije hitno ,ko drugome kopa jama sam u nju pada kraj price.

Krstas, Vucedolac, kostov

@Potpisaces sigurno ! Naravno da ce Milo sve potpisati sto je po Ustavu i Zakonu. Ono sto nije nece. Tako se ponasa pravi predsjednik.

Montenegrina

@Potpisaces sigurno ! Vi ste počeli kopanje sopstvene jame u koju već update,samo što niste sposobni ni to da vidite!Neznanje i osvetoljubivost se plaćaju!Samo gledajte...

CG1

Vi ih jedini kopate, a prvi od vas je počeo pop risto....

Senad

@Potpisaces sigurno ! Predsjednik je VEĆ potpisao Zakon koji je bitan novoj KLERIKALNOJ neukoj vlasti tako da je KRAJNJI ROK 08.01.21. da se i zvanično ozakoni u katastru.Ostaje Zakon o slob.vjerois. i nema nikakvih promjena koje želi Srbija i njeni sateliti u C.gori.Srbi neka SRBUJU u Srbiji.

Mnogo

Mnogo si uzjahao gospodine Milo narod je na ivici strpljenja samo da znas to !!!