11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Bojana Vatić: Antifašizam i SPC, jednostavno, ne mogu zajedno

Autor: Antena M

  • viber

Tomo

Svaka cast Bojana! Potpisujem od prve do posljednje rijeci! Daleko najbolji tekst.

vojvodina

Tako je Ana biseru naš, hrabra ženo. Žena koja je pre svega čovek. Ne boji se da jasno i glasno kaže ko je, šta je i izrazi svoje mišljenje.

Poenam_Dei

Svijema su se oni zakleli i klicali, i svakog su izdali. Ko prećutkuje pedofiliju I zločine Bog će mu sudit...

Sekićanin

Mislim,da ste oko srpske opozicije,potpuno u krivu. I za vrijeme Sloba,oni su njega optuživali,da je malo pobijo'ustaša' i 'balija'.A, što se tiče, sadašnje opozicije, pa oni mnogo više mrze Crnu Goru od Vučića.Đilas,Jeremić,Šešelj,Boško,Radulović...

Doctor Gachet

Jasno je da Spc, koja bastini cetnistvo, je susta suprotnost antifašizmu. Fasizam I antifasizam se danas sudaraju u Crnoj Gori. U Srbiji je antifasizam skoro porazen, osim Vojvodine. Bojana je iskreni antifasista I zadivljujuca je njena hrabrost.

Aristos

Svaki nacionalizam je antipod - suprotnost - istinskom Hrišćanstvu. To je pepoznala i Pravoslavna Crkva - kanonom protiv "etnofiletizma" (nacionalizma u crkvama). Etnofiletizam svetosavske Crkve je otišao još dalje - u klero-fašizam i rasistički šovinizam. SPC je arhi-neprijatelj CG i Crnogoraca.

Vladimir

Ako SPC ima toliki uticaj na pol.zivot u Srbiji,kako navodi autorka teksta...Kako je onda Ana Brnabic premijerka?Ona je deklarisani homeseksualac?Kako li je je SPC dozvolila to sa tolikim uticajem??

BMX

@Vladimir Možda zato što su i mnoge vladike, episkopi i sveštenici - "pritajeni homoseksualci i pedofili"...

soko

@Vladimir bezbroj dokaza imate, samo idite na googl ili na pretrazivac i ukucajte pedofilija u SPC, na svasta mozete da naidjete, pre svega sokantno. Medjutim, posto ste Vi jedan od onih koji misle da su to zavere protiv SPC onda sigurno necete poverovati u to.

Vladimir

@soko ,nisam znao da se dokazi i zakoni,kao i sudovi nalaze na internetu...ali hvala sto ste mi ukazali na to..Sve sto je na internetu jeste tako....ajde malo ozbiljnosti,molim vas.Ne sporim da sigurno ima svestenika u SPC,koji zasluzuju sudske procese,kao i u svim ostalim crkvama.

Djuro Vučinic

@Vladimir ... svjedoci smo da SPC koristi sve moguće mehanizme da dođe do cilja. Njihova količina licemjerja je vrisak do neba. Takve pokvarenosti i dvoličnosti planeta nije viđela. Sjećam se nereda u Budvi oko LGBT koji izvodi SPC,iako je njihova premijerka čl LGBT zajednice

Vladimir

@Djuro Vučinic ,moram samo da ukazem na cinjenicu da premijerka Srbije nije njihova premijerka kako vi pisete....SPC nema premijerku...Pitanje za vas ?Ko je pobedio na izborima u Budvi?Demokratija je cudo..

Bobo1969

@Vladimir Ko je pobjedio u Njemačkoj 1934?

soko

Bojana, uvek me odusevi tvoj tekst jer ti u par recenica objasnis sustinu problema, ne samo u Crnoj Gori nego i u Srbiji. SPC je glavni kocnicar sto nijedna od navedenih republika ne mogu napred. Hvala Bojana, hvala uzdanice nasa .