18 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

17° / 14°

Srijeda

15.05.

18° / 14°

Četvrtak

16.05.

22° / 15°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Svijet

Tramp pozvao demonstrante da se raziđu, uveden policijski sat; Bajden: Ovo je opsada

Autor: Antena M

  • viber

Vukašin

Oće li ko pitati ovu Američku ambasadorkuu u Crnogorskoj državi koji su sledeći koraci u ovakvim slučajevima i da li Tramp može izvesti tenkove na ulice Vašingtona, pošto je sumnjala da kod nas vlast ima da izvede tenkove koje i nemamo da sačuva vlast...

Zvmnk

@Vukašin Milo demokratski predade vlast, a Tramp vidimo kako!

Branka

Što kaže Rajsing Rajnke za ovu "demokratiju" u njenoj zemlji! Nama je lijepu vlast izabrala a evo zaigra mečka i kod njenih.

takooj

@Branka Ona podrzava demonstrante to je ista matrica isprnog mozga njoj,ovim pristalicama i SPC vjernicima. Ahahahaha, vidjite ovoga bizon amerikanca

Branka

@takooj potpuno se slažem s tobom. Treba USA da osjete teror ispranih mozgova jer kaže se "lako je tuđom rukom vrelo gvožđe uhvatit". Zato im želim da uživaju u demonstraciji sile primitivaca kao što su nama nametnuli da "uživamo".

Anti-fasizam

Umlatiti bagru fasisticku a Trumpa uhapsiti. Bice tako na kraju. Demokrati preuzimaju i kongres !!!

Ambassador Reinke

Ms. Reinke any comment ?

Šćepan

Sreća što odlazi i ova administracija i ova ambasadorka! Valjda je sada svima jasno zašto je ambasadorka podržavala litije prizemnu politiku SPC. Jednostavno jer ona i pripada takvoj ideologiji! Volimo te Crna Goro!

Ab-Ovo

@Šćepan Srecan joj veliki put, bolje da nije ni dolazila

Vule

Evo imamo jednu zajedničku stvar sa Amerikom...i kod njih kao i kod nas nacionalfašisti dignu demonstracije i odma pale zastave svoje države..

Uzas!!!

Uzas! Poginula jedna građanka USA, trampizam koji se demonstrira je najgora moguća USA! Ti su pomagali rukoljupce i urase, jadi ih znali, ko što će! Ovi klerofašisti svi isti! Smrt klerofašizmu! Podrşka Bajdenovim biračima! Mičite ovo zlo!

Vuko

Ljudi vidjeste li onoga sto se slikao u fotelji :-))).Takve seljacine postoje u Americi haha...Samo im hvali jos Dodik sa ikonom i postade Amerika republika Sumska.

Cijenjenoj Anteni

Biden je rekao nesto mnogo ostrije od: "ovo je opsada". Rekao je "This is an insurrection", tj ustanak protiv legalno izabrane vlasti, dakle vrsta drzavnog udara.

ivica

Mora da je ovde medju njima i 4 generacija Srba u Americi poslana od Vucica da podrzi TRumpa.Hahha