11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Rakčeviću, za tebe i za Crnu Goru ovo je posljednja šansa

Autor: Antena M

  • viber

Zarko

Kao i uvijek pravo u srce problema(niko ne osporava). Svaka čast za ovakav tekst(kamo sreće da ih ima više i od akademija i drugih visokih tijela) na žalost nas Crnogoraca ćute za rad svojih interesa.... Dovoljno je rekao za Uru.. Nadam se da će im ostati nešto ljudsko i Crnogorsko u sebi.....

Profesor

Živjeli nam, Profesore! Vi i Vaš brat osigurali ste trajnu poziciju na svijetlim stranicama crnogorskog rodoljublja. A ovaj kome pišete liže ruke svetosavskom podoljublju koje mu omogućava nesmetano bogaćenje.

Zastiđe

Svak je rođen da po jednom umre, / čast i bruka žive dovijeka! Tebi čast i ponos, Nikčeviću! Rakčeviću sramotna ljaga da ga se stidi i deveto koljeno!

FCJK

Svaka čast, profesori i diplomci FCJK! I stari i mladi - svi ste za CG! Jedina ste crnogorska ustanova - bili i ostali! A ovaj ućutani jad taman neka apostoli pogase.

CANU

Da su naučni i moralni sustrimci iz uprave CANU ikad dozvolili ovakvima da budu njeni članovi, ne bi danas svetosavski apostoli i domaći izdajnici iz Rakčevićeve Ure ponižavali Crnu Goru pred svijetom i za jednu noć poklanjali vjekovima sticanu baštinu!

SUBNOR

A đe je sekretar SUBNOR-a, akademik CANU Zuvdija Hodžić? Nema ga niđe. Mora da mu je Dragan Vukčević objasnio da su ovi što glasaju protiv zakona o upotrebi fašističkih simbola - antifašisti i baštinici NOB-a.

Canuizirani pjesnik

Gdje je dugogodišnji savjetnik za kulturu Đukanovića, akademik CANU Pavle Goranović? Mora da se lirska duša potresla, pa nema snage ni da potpiše peticije protiv anticrnogorske vlasti, a kamoli da objavi tekst. E koje ste zmije u njedrima gajili, DPS-ovci.

drago dragović

Ako je Crna Gora spala na milost i nemilost ove dvije individue - nebilo je. Abazovića je stvorio Rakčević prema liku svome. Iskompleksirani mali (duhom) ljudi što teže jedan novcu a drugi tituli. Neka, neka se najedu, ali su preveliki tovar uprtili na nejaka pleća.

Branka

Moje mišljenje je da Rakčević nikad nije imao šansu jer nikad nije volio Crnu Goru već samo onoga ko mu najviše plati.Za Crnu Goru jeste poslednja šansa da jednom za vazda i istinski vrati svoju nezavisnost i očisti svoju teritoriju od sotoninog nakota koji nas okupira.Ili je nikad više neće biti.

serdar

@Branka. Saglasan sam sa Vašim mišljenjem. Znam Rakčevića odavno. Njegov Bog i vjera je u novčaniku. Cincar, koji je prodao grobove svojih predaka.

Branka

@serdar Tako je.Znam ga i ja još iz vremena kada je bio mlada komunistička nada, školovao se u BG, živio u hotelu sve o trošku naroda.I kako je svjetlosnom brzinom zaboravio komunističke ideje jer je nanjušio pare na drugoj strani.Palamuđenje je doktorirao.

Đoko Orlandić

Kasno je prof Nikčevicu. Žarko je već uzeo "avans", od jedne zemlje u vidu placeva, a od moće članice EU "buking hotela". Prodao je CG isto kao oni 1918. On će vjekovima biti sinonim za prvog izdajnika CG ovog vijeka. A vijek je tek počeo.

Ako oćeš Žarko možeš

Žarko ima još uvijek opciju da sruši vladu i napravi manjinsku uz podšrku dps, ako oće da spasi brzo sto se spasiti da. pa na izbore kad se stane virusus ili odma na izbore pa ko što ponese. ali mislim da bi mu bilo bolje da ove svetosavce makne i napravi manjinsku vladu pa polako svi ćemo pomoć!

Marina

@Ako oćeš Žarko možeš Ma ljudi!!! Jel moguce da se jos uvijek nadate u OVAKVA “ČOJSTVA”??!!! Pa briga njih za CG!! I za njegova buduca pokoljenja.On ce sa milijardama kojima je prodao CG zivjeti gdje god bude htio po svijetu.Vazno mu je da nagomila sto vise i tako sto skuplje naplati izdaju !!!

Branka

@Marina Bravo.I mene muka ufati kad pročitam da se neko nada da će Rakčević i URA naprasno ispuniti predizborna obećanja i spasiti Crnu Goru.Jesu li ovi koji to misle imali lobotomiju!!!