15 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović povodom čestitke Dana RS: Ne razumijem potrebu da stalno stvaramo neprijateljstva

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Podrumar

e pa druže ne možeš i da se kriješ iza rečenice da te ne zanima 1918. ni ti ni onaj iz Bečića što se samo kesla i kad razmislim ove Demokrate su šampioni - ćute ka trun u prkno, i puštaju da se ovi prepucavaju kad dodju izbori iskočiće iz svake šuge da su oni borci za CG

bojsa

Nevjerovatan je ovaj momak , ispada da bas ništa ne razumije a dok dodje vrijeme da počne nešto i razumijevati biće mnogo štete učinjeno . Mi Gospodine Abazovic nijesmo stvarali neprijatelje nego Vi i Vaša šuplja demagogija. Na žalost , mnogo toga Vi ne razumijete a elementarno, postovati ustavna prava i načela “in primis” matične države , da ne pričamo o komšiluku!

MNE BR

A ko tebe što pita ? Rukoljub je glavni ! Vi ste sramota CG !

HNovi

Ma vazi Dritane, da TVOJOJ VLADI treba svi da gledaju kroz prste, da prastaju uvrede i podrivanje drzavnig subjektiviteta, jer si ti najzad postao neko bitan, jer si u poziciji da prijetis i lijevo i desno, jer si u poziciji da svojim sponzorina i sebi namaknes bogatstvo i unistavanje moje drzave!!

zdralenet

@HNovi On moze samo da prijeti, i da twituje, za to i sluzi, to je samo Zdralov mali PR i menadzer socijalnih mreza. Samo su mu ime pozicije nazvali ovako zvanicno koordinator bla bla bla. Administrator Drile of Zdralenet Parallel universe 91.

mr

Bosanci dragi, kod vas sam se školovao, a kako ste dobro to odradili vidite i sami, ja sad radim za druge! Mi želimo sa svima, a pogotovo sa vama, da budemo i "grlo i duša". A to što vam ga, češće nego obično, zavučemo ispod žita, primite to muški, sa osmjehom, ipak smo mi sila. Balkanska... Može nam se... Dok mene bude!

Bosanac

To gledanje kroz prste jednom od najvećih zala čovječanstva, pa i nespremnost da ga uvidimo u njegovoj punoj dimenziji, nas je i dovelo do genocida i umalo pa nestanka države i nacije. Borimo se nekako već 25 godina da povratimo i društvo u kakvu takvu normalu. Nemojte zabadati glavu u pijesak.

RIŠNJANIN⛱

A kako je ovaj relaxiran mali čudo jedno kao da je trenirao jogu ha ha ha još malo pa ceš i ti bit zaboravljen

Andjela

E, bruko da pogledamo kroz prste genocid u srce Evrope koje tvoja vlada negira!

Vule

Pa jel li ovo moguce? Ovaj momak bestidno prosipa demagogiju.. Ispade da B i H pokrece neprijateljstvo i podize tenzije. Umjesto da izgovori ljudski , oprostite, pogrijesili smo, on produbljuje problem i bruka Crnu Goru. Evo postajemo problem i za susjede CG.

magla

Pa niko nije rekao da je Vlada čestitala nego je rečeno da je to uradio predsjednik Vlade. Napoleonoviću reci da li je to trebao da uradi tvoj predsjednik. Ne zamagljuj stvari.

Neko1966

Kad bolje razmislim, ti ,,nista ne razumijes,,.Zato sto si ,,nepametan,, sto si populista i licemjer, mislim da treba da se maknes iz te vrazje politike. Nije to za svakoga

Dritovan

Da gledamo kroz prste genocidnim namjerama? Bravo.

Jasno

@Dritovan e pa zamisli mozga koji ovo izjavi. Zabrinjavajuce za kontinent, a ne region, da ovakvi politicari imaju pristup politici a ne Vladi jedne zemlje. Nek pita one istraumirarne ratom treba li gledat kroz prste ovome, a ne one isfrustrirane nacionaliste nase i srbijanske koje rat nije dovaća

Ja

@Jasno "Dovaća"?!?! Ti treba prvo da se opismeniš, pa da komentarišeš.