9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Kaufman: Dijaspora bosanskih Srba me zamolila da čestitam dan RS, nijesam bio svjestan implikacija

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Treba da naučite ko su Srbi đe god bili i da jedino što rade lažu, kradu, podvaljuju i time izazivaju ratove. Konačno to treba da shvati i Evropa i svijet.

Vladimir

@Branka ,sjajno je kad ceo narod okrivite za nesto..To se zove MRZNJA iliti RASIZAM..Verovatno su Mihajlo Pupin,Nikola Tesla,Novak Đoković,Jovan Jovanović Zmaj,Aleksa Šantić,Stevan Mokranjac,Paja Jovanović,Branislav Nušić,Zoran Radmilović i mnogi drugi sve lopovi i lažovi.Strašno šta ste napisali!

stevokokot

pogledaj kroz istoriju i sve ce ti biti jasno, da ne pricamo o desavanjima u CG!

Branka

@Vladimir Vi o mržnji i rasizmu možete knjigu da napišete.Kad budete priznali sva zlodjela koja ste počinili Crnogorskom narodu od 1918. i drugim narodima u ratovima 90.-ih kao što je Njemačka to uradila za II Sv. rat i izvinili se onda možemo polemisati.Do tada ne.

Vladimir

@Branka ,vas post govori mnogo vise o vama,nego bilo sta drugo.Mrznja razara,draga gospodjo..Ja nikad ne bih mogao da ceo narod okrivljujem za nesto..Moja molba je da ne vredjate ceo narod.Hvala Vam..

VojoS

Naravno da nijesu svi Srbi takvi, ali mora se priznati da se u zadnjih tridesetak godina, glas razumnih i postenih Srba skoro nikako ne cuje. Zao mi je ali to je fakat, a vi razmislite o tome.

Jelena

Gospodine Kaufman, ne mijesajte se, kada ne znate ko je što prezivio ili nije sa Srbima , ne daj bože isto je što su Srbi od vas , ali su zaboravili vaša nedjelja, zaboravili Kragujevac i mnogo stosta .No isto hocete sa Abazovicem , Crnu Goru kao BH, čestitka vam je greška bez ispravku kao i Abazovi

Kotoranin

Ma sve je ok nego eto Vam ga naš minister vanzemaljskih poslova stize u Dojčland ako ga možeš tamo i zadržati sve ti je oprošteno!!!