12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Bratićizmi: Žudnja za uništenjem pod maskom patriotizma

Autor: Antena M

  • viber

SerdarŠćepan

Poštovani Tomo, sve ste fino rekli, ali ja mislim da je ovo nama trebalo, da nas Bog upozori, sa kim imamo posla. Nije nestao duh 1918, i ova osoba bi isto radila da je u prilici. Ta mržnja je usađena u genima i poput nevidljivog duha izranja. Pojedine ljude treba žaliti i moliti Boga da im udijeli.

SerdarŠćepan

... malo ljubavi umjesto mržnje, jer onaj ko veruje u dobro o dobru treba i da radi. Zato umjesto kletvi ovoj mrziteljki četvoroministarki neka Bog podari podari ljubavi i pameti i da joj srce očisti od zlobe. Kako njoj tako i njenoj družini ostaloj koji su počeli da haraju po našoj Crnoj Gori!

bruka

Ovaj članak me podstakao da razmislim, kakva je ličnost narečena Bratić. Dobro, ako nije svjesna svega što proizilazi iz njenog govora, je li mogla vidjeti i razmisliti šta drugi o tome misle. Da li je iz toga mogla nešto naučiti? Da je normalna, shvatlia bi da mora da ode sa javne scene.

gost

@bruka Vidjela je ona dobro sto drugi o njenom govoru misle... pa je sve izbrisala, otud: "Njen rani, predministarski mislilački opus ostao je sačuvan tek u fragmentima". U sljedecem pasusu objasnjava i zasto je obrisala... Jos jedna odlicna analiza!

Tajfun

Za moje komentare ce te reci da su papgajski,ali moram jer znacajan broj gradjana ne vjeruje u sledece:SPC je u CG stvorila SVETOSAVSKU SEKTU.Ovo govorim jer veliki broj tih "VJERNIKA"nije ni krsten i rijetko ide u Crkvu,zaveden je,i zadojen mrznjom prema svemu sto je Crnogorsko.Izbjeglice iz Bosne

Vanja

Grijesi svako ko misli da najcrnja stvar urusavanje drzave. Uz dobru volju, ona se ponovo uspostavi. Daleko je gore urusavanje DRUSTVA, kao sto je situacija u Srbiji, gdje su za 30 godina uruseni moralni standardi koji bi mogli dovesti do njegove revitalizacije. Problem koji se zanemaruje u CG.

Falkon

Sve čestitke za g.Tomislava. Bravo, uostalom kao i uvijek-odlican!

Šteta

Bez mane - i da ste psihoanalitičar - poštovani Markoviću! Hvala što pomažete da se razgrne ovaj mrak, makar da jasnije vidimo njegove kreatore, bolje rečeno - kreauture! Srce me boli za đecom koja će pohađati naše škole makar sljedeću deceniju. Ne rastura se ovo ni lako ni brzo...

Frustrirana

Nevoljena, zanemarena, emotivno opustošena i intelektualno slaba djeca (sve krivicom odraslih!), postaju odrasli (pa i ministri!) koje razdire agresija i histerija. Osobe bez etoss, ali i erosa. Strašna je to frustracija.

Ctrl

Odlicna analiza jedne pojave koja je pogotivo uzela maha u zadnje vrijeme.Osim maske patriotizma dodao bih tu i masku nekakve religioznosti,doduse ne prave.