10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Perović: Da li se iza sječe ambasadora kriju druge namjere Vlade?

Autor: Vladana Jovanović

  • viber

prevaranti

Očigledno je da apostoli ne znaju kao diplomatija radi. Oni misle da će diplomate koje žele da pošalju, i zbog kojih opozivaju ove, širiti neku njihovu politiku. EU ima svoje ambasadore u CG. Ako bi se poruke od naših ambasadora razlikovale od dešavanja u CG, u EU će biti jasno o čemu se radi.

Đoko Orlandić

Iza traženja agremana Francuske za Timonijea stoji prljava francuska igra prema CG. Iza nezabilježene, do sada, čestitke Verheljija i Borelja stoji nalog Merkelove i BND za svojeg saradnika.

podgoricanin

plan je ove vlade fa povuku amvasadore a da ne pošalju nove jer se za nove ne mogu dogovoritisa Đukanovićem . da okrive Đukanovića za nesaradnju i fa angažuju Srpske ambasade da brane "Crnogorske intetese." to jeste da vlafa moze nesmetano da radi na pisrbljavanju Crne Gore.

Solis

Kako je crnogorska diplomatska mreza isprepletana bizarnim pojavama poput ministra sadasnjeg Radulovica? Na koji nacin je onakva bizarna pojava, koja ne umije čak ni da se izražava, dospjela u Ambasadi jedne NATO i EU članice?

Francuska opet protiv

Kao 1918. Francuska opet protiv Crne Gore. Podlo.

Sofija

Da li iko zna na koji je nacin jedna onakva opskurna pojava poput nazovi ministra vanjskih poslova pošla u Rumuniju koja je članica Nato-a i Eu, na koji način je zastupao interese Crne Gore. To bi moglo da znači da je godinama naša diplomatska mreža bila isprepletana subverzivnim i opskurnim likovim

Radoman

Ovdje se ne radi o opozivu ambasadora - opoziv vrijednosti je u pitanju. Ovaj ministar Radulovic je dečko nedorastao zvanju ministra, dečko poražene i pomračene svijesti. U jednom javnom pojavljivanju djelovao je gilpertski, dok pomamno gazi po kolegama.