11 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Talog

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Poenam_Dei

Talog je definitivno isplivao i širi užasni miris. Ono što je poražavajuće je da ga ima još dosta. Kiše su, brzo će isplivat na površinu

Mučnina.

Isplivale su na povrsinu te nečovječne i fašističke strasti. Tu je to bilo,sad se oličuju kroz ine autokrate(dritana,becica,bratic,radulovic,krivokapic,bojovic..). Litijaski konstrukt,strahopostovanje,kult i sektaski pristup,plod je memorandunovke i sr spc teokratije i šovinizma!Smrt klerofasizmu!

Montenegrin

Ovo su najbolji izboti u istoriji Crne(da ne moze Crnje) Gore!!Posto ih nase sluzbe nijesu mogle popisat sad au se Svi Svi pokazali!! E s'kim smo zivjeli i zivimo!! Kao i '90-ih,isplivao taloog,zna se sta po vodi pluta!

Adrijana

Svaka cast gospodine Đuranović. Posebno za stav o našem poznatom i priznatom slikaru Lagatoru. E ljudi moji, sto dozivje Crna Gora. Mali Milacicu, kad sledeci put pomenes Luku Lagatora, bilo usmeno ili pisanim pute, obavezno ustani. Pa makar i shishodljivo, jer tebi to dobro ide.

Marko

@Adrijana ,kako ne shvatate,Marko se samo šalio. Želio je pokazat kako poznaje slikarstvo , stilove i da mnogo cijeni Lagatora. Što bi tek kazao da je on uslikan umjesto Bratićke koju svi brane i sažaljevaju. Eto,ja je ne žalim, jer sam nepostojeći član CG zajednice, stvoren etničkim inženjeringom.

bokeljka

Bravo Drasko, odlicno , kao i uvjek.

Tajfun

Polupismeni,neikusni,narcisoidni iskompleksitani mladi APOSTOLI-EKSPERTI u novoj Vladi,su bruka i sramota Crne Gore.U imovinskim kartonma njih, kao i sekretara u novoj Vladi se vidi da su u SPRZENOJ ZEMLJI,stekli veliko bogastvo,zato sto su progonjeni kao Srbi.

Milan

Tačna konstatacija da je talog izašao na viđelo.

Temida

Tek će da ispliva? Ovo je samo zalijetanje? Ono što boli je činjenica da je ova "vlada" za dva mjeseca uništila 14 godina slobodne SG i dovela državu do ivice ponora. Što još treba da se desi da građani shvate tragediju i sunovrat CG? Nažalost, imamo dosta "tajnovidaca" - ali malo "jasnovidaca"

ocrnogorci

treba promeniti kulturu lazi podmetanja i podela a zivjeti od istine i zakona....kad bi bilo ovakvih Crnogoraca ka sto je Drasko jos, ne bi popovi vladali Crnom Gorom/ a bez toga vi ne znam rec sto ce bit.....a sto se tice taloga svakom normalnom je jasno evo cak “mentalno neuravnotezenom” Trampu