23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Povodom Svetog Save: Za muslimansku djecu slatkiši, za pravoslavce i prigodna literatura

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Astro

Biće da je poklone ministsrka pakovala...

rada

Potredsjedniče Vlade Abazoviću , kako bi se osjećalo tvoje dijete i ti , da ga ovako diskriminišu, i to u školi đe su zabranjeno vjerska disticanja? Ovo isto pitanje je i za Ministricu X4.

Snjeg

Licemjeri svetosavski.U crkvi djelite paketice a ne u skolama .

Giro D Shabo

@Snjeg - da su hrišćanski vjernici to bi vjerovatno radili u crkvi. Ali pošto su aktivisti Ristove crkve i Vučićevog “sveta” normalno je da koriste svaku priliku i mjesto da promovišu svoj svetosavski klerofašizam i četništvo...

Jelena

Od kada su sa Kosova i Bosne ušle izbjeglice , tihom invazijom posrbljavaju , djecu . Tako su paketici sa namjerom i sada usla na vrata skole. Pošto je crkvi u datom vremenu dozvoljeno, roditelji da se probude da djecu uče o vrijednostima C. Gore. Katastrofa!

Zloupotreba

Ovo je svojevrsno označavanje i dijeljenje djece! Kako su znali ko je mali "pravoslavac/ka"? Da li im nastavnici daju spiskove? U dnevniku se bilježe - krsne slave! Ovo je pedagoško kriminal.

Pravnik

Mislim da svoj djeci u skolama treba podijeliti slikovnicu sa predsjednikom CG i kratkom istorijom nezavisne CG, obnove nebzavisnosti i slika ustava iz 1905 na koji se pozivaju radi narodnih boja, neka vide i clan da je crkva autokefalna. Istorija je svjetovni sadrzaj a svima isto.

rudolf

Satrijeće nas četnici.To je izvjesno.Zato, otpor.

mitar

Tako to počinje. Malo pomalo. A onda vjeronauka. Posrbljavanje. Sveti Sava školska slava, a onda bombe i kame. Blago nama. Šuti i čekaj.

Dell

Ovo je bilo za ocekivat sobzirom da je apostolka 4u1 zena cetnik na celu ministarstva prosvjete. Licno mislim da je i ona ucestvovala u ovome. Roditelji koji ovo ne prihvataju da ne salju djecu u skolu dok ne bude neke javne reakcije na ovu sramotu!Gdje je obdusman,ambasade,nvo...