20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Turistički vodič kroz srpski svet

Autor: Antena M

  • viber

Dino

@Aco I sve ziva istina Tragovi srpskih zlocina vide se na svakom koraku. U svakom dijelu bivse SFRJ goloruku i ugrozeni Sbi napravii su ogromne zlocine kakve je tesko zamisliti. Ovoj geografiji zlocina nedostaju parkovi masakra i uzasa u Crnoj Gori i Sandzaku sa desetinama hiljada preklanih zrtava

DV

Odavmo ta nakaradna i mracna politika srpskih elita ide u susret novim i novim patnjama i suzama.Tacnije od xlv kongresa skj i zivim krecem spaljenog ivana stambolica...i sve tako sa danasnjim danom.Posledice takve razarajuce politike osjecace sve buduce generacije.

LjiljaM

Nema dana da nepisete o Srbiji izgleda vam je Srbija nocna !!!

Miroslav Šimunić

Srbija je to višestruko “zaslužila” i još radi na tome po CG I BiH... Hrvati su to elegantno riješili zauvijek!

Vladimir

@Miroslav Šimunić ,bas elegantno...Vickasti ste ...nema sta..

RIR

@LjiljaM A Srbija i jes noćna. Ni zračak nade da im svane. Ni traga svjetlosti. Kako i vazda tako i danas i još dugo, dugo. Vama nema lijeka bez šekire: Turci, Hrvati, Nato. Biće ih još.

Vladimir

@RIR ,ajde samo bez tih pretnji...

Hvala Tomislave

Ovaj "vodič" iz 90tih je nauk svim građanima. Biti slijep i nijem nad ovim stratištima je ruka pružena dzelatu! Prizivanje ovih "nedjela" i prijetnje građanima CG su postale svakodnevica ovih nekoliko mjeseci,intenzivno i sa vladajuće adrese. Otpor klerofašizmu i genocidnoj kamarili!! No pasaran!

VojoS

Ovo je da prosto normalan covjek ne moze da vjeruje. I da tragedija bude veca nasa Crna Gora je puna onih koji ove stvari podrzavaju. Dno dna i nista vise.

Mirjana

Vjerovatno po Crnoj Gori setaju ratni zlicinci i profiteri koji su se tu nastanili poslije ratova devedesetih.Dolazio je ko god hoce.Zato je Crna.Gora danas tu dje jeste,i zbog ovoga uostalom.

roki

Hvala Tomislave na podsecanju za neke koji su zaboravili. Nazalost malo je onih usijanih glava koji bi ovo trebali da procitaju.

Mitar

@roki Ne! Mnogo je onih koji bi trebali da ovo pročitaju. Malo njih će ovo pročitati. Nsžalost!