14 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Jeste li sigurni da je Nikšić još u Crnoj Gori?

Autor: Antena M

  • viber

USAF

Pa,gospon kriva je vasa granicna policija!Kako je ovaj "ljoticevac" iz Cacka uopste usao u CG?Ako se zna ko je on i kakve stavove ima u vezi drzave CG-postavlja se pitanje-ko ga je pustio da udje?Trazite smenu granicne policije!

NIKŠIĆ MOJ GRAD

MOGU DA GA OTIMAJU DA MU LOME KRILA, OTEĆE SE NIKŠIĆ OD OVIH TUĐINA, IMA NAS DOSTA KOJI ĆE SVOJIM TIJELOM BRANITI RODNI GRAD, TO JE MOJ GRAD ROĐENJA I MNOGIH ŠTO PROVEDOSMO MLADOST I SVE LIJEPO I RUŽNO, ALI NIKŠIĆU NIKO NEMOŽE OTET CRNOGORSKU DUŠU, SVJETLOST MOGA GRADA NEDAMO DA NAM UNIŠTE NEKI TUĐI

BadžoMNE

Ili suverenisti jedinstveno na izbore, ili 30. avgust 2020. dobija pecat u NK 14. marta. Bojim se da bi odvojrn izlazak samo takp raduo glasove pravih Crnogorki i Crnogoraca kao i onih koji istinski vole i postuju Crnu Goru da je to neopisivo. U ovim i ovakvim okolnostima odvojeno izac je pogubno.

Vladimir

VIdim da autor sebi uzima za pravo da sve zna...Sudija,porota i tuzitelj,kao i istrazni organ....Zanimiljivo za nekog ko ima liberalne poglede na svet.

Vule

@Vladimir Vrlo.ste uporni u.demostriranju svoje vjerovatno krivo stecene predstave univerzalnim civilizavijskim vtijednostima. Vasom i svemirskom prostranstvu gluposti nema kraja..ovoj drugoj nijesam siguran..Nemojte se ljutit.

Vladimir

@Vule ,sto bih se ljutio? To je Vas nacin komunikacije...Uvreda nekome ko misli drugacije..Ja ne komuniciram na taj nacin,jer to vise govori o Vama nego meni..Pominjete univerzalne civ.vrednosti..pa samo ime im govori...Univerzalne...svako ima pravo da ih gleda univerzalno...

Bosanac

@Vladimir, Ne kaže Bursać (ni ime mu od mržnje ne želiš izgovoriti) da sve zna nego da jako dobro zna kako izgleda srBovanje i kuda ono vodi. Nagledao se jadan srBovanja cijeli svoj život pa neće da šuti. Usput se pita koja to majka i sa kojom mukom rađa slijepce koji tako nešto ne žele vidjeti.

Vladimir

@Bosanac ,potpuna greska..Gosp.Bursaća ne mrzim uopste.Ne razmisljam na taj nacin,ali da se ne slazem sa njegovovim nacinom razmisljanja,ne slazem se..Vas nacin komunikacije i vredanje mene i moje majke,neka je Vama na cast..To govori o Vama vise od bilo cega drugog.

Nikola

Univerzalno bi, Vladimire, trebalo da postujemo ljudske zivote sudske presude. Srebrenica na zidu Dzamije u Nk poručuje da neko ne postuje najmanje 8372 ljudska zivota i pravosnaznu sudsku presudu za genocid. A, ako cete o udbaskom podmetanju i nepravednom Haskom tribunalu, nijesam zainteresovan.

Vladimir

@Nikola ,slazem se sa prvim delom vaseg komentara...ali da vazi za sve...ne samo za jedan narod...i to je to...Haski tribunal je ovde irelevantan...Za mene ja svaka nevina zrtva tragedija...ratni zloc.je ratni zlocinac.Nema nac.predznak.

Laśo

@Vladimir Vi ne razišljste uopšte, u tome je kvaka. No ste okupatorske sorte i podmulosti kojem smetaju fakti i fakticiteti. Zna se ko su borci protiv očiglednosti? Navijači i pristrsni fanovi retrogradnih stremljenja. Sami sebe ukopavate dodanim elaboracijama šta ste hteli da kažete?

Vladimir

@Laśo ,hehe...Bravo...slatko ste me nasmejali...A fakti su onako kako ih vi predstavite,zar ne?

Bosiljka

@Vladimir Vladimire,Vladimire, sve lošije i lošije izvršavate zadatke, cccc. Da vam prišapnem jednu informaciju i prenesite na pravo mjesto: NIKŠIĆ JE MULTIETNIČKI CRNOGORSKI GRAD i 14. marta će pobijediti SUVERENISTIČKi BLOK. Tačka.

Vladimir

@Bosiljka ,ne znam o kakvim zadacima govorite??Po tom principu i vi ste na zadatku jer komentarisete...Sto da sapnete..Slobodno recite glasno..Sto se tice izbora,neka pobedi bolji....Tacka.