9 °

max 23 ° / min 9 °

Nedjelja

28.04.

23° / 9°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Na udaru Perović i još četvorica sveštenika: Čistke u Mitropoliji crnogorsko-primorskoj?

Autor: Antena M

  • viber

Tetra

Ovoliko izdajnika koliko ima Crna Gora svijet nije gleda. Ljubite beogradske skute kao kroz cijelu istoriju što ste radili. Da se vi pitate uva crnogorskog ostalo ne bi. E kako nam neće poslat nekog mitropolita iz eparhije Žičke, da se sprdamo s izdajnicima.

VojoS

@Tetra Nece Tetra nece, oni su podmukliji nego sto mislite. Niko tu izdajnicku ulogu ne moze bolje odigrati od ovdasnjih izroda. Znaju to oni dobro i tako ce biti 100%.

nenad kotor

sad je jasno zasto se zurilo sa Zakonom o vjeroispovjesti i da su u pitanju pare nikakva vjera ili odbrana svetinja! opet narod izmanipulisan od strane srba i SPC pa se postavlja pitanje dali je narod u CG naivan ili niskim koeficijentom inteligencije!

Dejana

Novi mitropolit na Cetinju bice David Perovic koji ce Ostrog oteti od nas Crnogoraca i dati ga Beogradskoj patrijarsiji.

mr

Možda ti još niko nije dojavio Dejana, URA ga je prije nepun mjesec prepisala BG patrijaršiji. I Ostrog i sve crkve i manastire što postoje u CG! Nemanja Abazović da ekipom, po nalogu Rakčevića, Pavličića i ekipe iz Vesti, završili su posao! Kako pošteno radili, tako im bog pomogao!

Milano

Sprema li se ovo masovna grobnica u Crnu Goru??? "Niti će uvažavati njegovanje dvostrukoga srpsko-crnogorskoga identiteta". Citajte ovi tekst vise puta izdajnici Crne Gore, dako vam dodje ozdo u glavu. No, da ste citali stvari vise puta, naucili biste i ne bi cinjeli izdaju.

veselin

Neka g.Jovanović objavi kako može biti jedna crkva a dvije patrijašije. Koja porodica ima dva oca. I u patrijašiju u Peći pretvorili u ženski manastir . Na čelu patrijašije monahinja Patre-otac

Ljiljana

Tako to i biva. Gazde se prvo otarase onih slugu koji su radili najprljavije poslove. Tako im i treba. No, nama od toga nista ni bolje ni lakse.

@@@@

@nedamo gojka to je tehnologija ISKORISTI I BACI

Vulje

Viđi što je okačio Dražinu sliku na zid. I ovi nam sad upravljaju državom. 13-sto julski se ustanici u grob prevrću. Ovo je užas!!

nenad_mne

Daleko dogura ovaj stručnjak za muziku, pa ko vele, ako može on, onda i pravoslavni taliban može da se pita za nauku!

Nikola

Ovaj Rakovic je puno gori od Seselja i veliki pobornik ponistenja crnogorske drzavnosti i nacije.Nacionalista nagore sorte!