19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Poslanik Lekić i bol u ušima

Autor: Antena M

  • viber

Lada

Vrlo cijenimo rad gospodina Vlahovica. Ne mogu to ovi diletanti poništiti. Da je vječna Crna Gora!

Zeljko

Kad si sposoban,kad znas,kad umijes,kad imas obrazovanje,kad si svoj...mozes da im cinis sto te volja..nastavi

JakovBa

Bivši ambasadore iz Vatikana gospon Vlahoviću ambasador ne bi smijo da ne postuje izbornu volju naroda u svojoj zemlji koja se sada opet zove ćirilicom Crna Gora! Ko drugo i ako ste sebe već i to vi sami svrstali u bivseg ambasadora nebi smjeli da kritikujete svog ministra inostranih poslova !

Malta

@JakovBa a ti tako nepismen, i na ćirilici i na latinici, ne bi smio nikog da kritikuješ, naročito ne jednog M. Vlahovića, malo je bzvz.

Vladimir

@Malta ,neko ko je nepismen nema pravo da kritikuje? Baš me interesuje zašto? Vi ste neki elitista? Samo edukavani ljudi imaju pravo na kritiku?

Krcun

@Vladimir Nepismenost nije za pohvalu, a kritika bolje izgleda kada je pismena. A što se ti buniš i izmišljaš problem dje ga nema?

Marina

@Vladimir EVO IMA PRAVO KAO STO VIDIS! NAZALOST !!! U TOME I JESTE PROBLEM! STO I TAKVI IMAJU PRAVO I DA KRITIKUJU I DA GLASAJU !!!A I TAKVI KAO TI,IZ TUĐIH DRZAVA!!! ZATO I JESTE NASA CG TRENUTNO TU GDJE JESTE.U KALJUZI !!!

Verem

@JakovBa i cirilicom i latinicom se pise “smio” a ne “smijo”. Za takvu se gresku u cetvrtom osnovne dobijala “krkaca” koja probija papir.

KSENIJA

Bolje bi bilo da poslanik Lekić ućuti dajući zvanicne lekcije svojim bivšim kolegama jer ima nas koji bismo mogli dati njemu privatne lekcije iz doba kada je bio kolega sadasnjim ambasadorima Crne Gore ali na strani Milosevica i to u Rimu! Zaboravlja se čak i skora prošlost iz Privatnog interesa!

NIKAD VIŠE 1918.

Puna podrška za G-na Vlahovića!

Da je vjecna 1918

@NIKAD VIŠE 1918. Sam sebi persira????

BGM

@Da je vjecna 1918 Kada bi Ti znao za taj običaj/uzus - možda se ne bi čudio ... Ali, ne znaš!

VojoS

Superiorno od gospodina Vlahovica. Lekica zloba iźede.

Giro D Shabo

@VojoS - gledao Milošićevog ambasadora Lekića davno na RAI UNO u emisiju. čini mi se, Porta a porta. I zapamtio ga po stavu iz te emisije da je CG izdala Srbiju ne priznajući supremaciju Slobodana Miloševića i njegove vojne mašinerije na teritiriji CG!? To je bio stav uhljebljenog ambasadora. Pih!

KSENIJA

Tačno tako na Porta a Porta, u Rimu na RAI! A kada ga je Srbija izbacila počeo je novu karijeru Jadno i Bedno glumeci stalno svoju “ljubav” prema nezavisnosti Crne Gore i tražeći dokumente jedne poznate Crnogorske porodice iz Rima da bi pisao o Bozicnom ustanku i 1918! Ima još....za priču !