15 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Revizor na crnogorski način

Autor: Antena M

  • viber

Bravo!

Živio, profesore! Naučni sustrimak Koprivica i doveden je samo zbog toga da satanizuje one koji su promovisali cg vrijednosti!

CID

Može li se znati koliko je miliona eura iz državne kase usuto u privatnu firmu CID, kojom upravlja predsjednik CANU i sluga svake vlasti od 80-ih naovamo?

DV

Svo postovanje Vama za predanost i istrajnost u borbi protiv Zla koje je pojahalo CG Valjda je danas konacno jasno svima i ko ima samo jedno oko o cemu se radi i zasto zure da privedu podmukli "posao"kraju pa od brzine i sami se gube jer im svjetlost udara u oci i onda nemaju orjentaciju

Koprivica

Koprivica sokole, da nam nećeš reć ko uplati Gojku Čelebiću 30.000 eura za onu kupusaru o CG baroku u koji je smjestio npr. Starca Miliju, Vukova pjesnika? Aj, sokole, reci, ne boj se.

Rektor

Što ste imenovali Božovića za vd rektora kad već imamo rektora Gojka Perovića kojega je blaženopočivši Ristalj odredio?!

Cajgerice

Dragi profesore, iz dana u dan nas oduševljavate sa tekstovima. Niko se živ ne oglasi iz CANU-a, toboš najveća institucija u CG. Nijesu vrijedni pomena, a Vama svaka čast kad u tim godinama imate snage boriti se protiv domaćih izdajnika.

Stanko

Malo je onih koji u današnjoj Crnoj Gori govore istinu kao što profesor Nikčević to redovno čini. A to je prijeko neophodno za razvoj demokratskog društva i podizanje nivoa svijesti kod svih u Crnoj Gori. Svaka čast i nastavite tako !

Feniks

Odlično rečeno "Regionalna inačica Trećeg Rajha - Srpski svet"!!! Svaka čast gospodine Nikčeviću!

statisticar

I elokventno i sadrzajno dragi profesore. Za one kojima je "smarno" citat "toliki" tekst ukratko da sumiram. Citiranje brojki bez konteksta i poredjenja sa slicnim stavkama, kao recimo finansiranje CID-a je najjeftinija i najvulgarnija forma propagande.

Sramno

@statisticar , pa, očigledno je Koprivici bilo stalo da sakrije koliko su dobili CID, srpske izdavačke kuće i slični, bitno mu je bilo da etiketira Milorada Popovića. Toliko o časti novoga "sekretara" ovih "eksperata". Ništa novo od njih. Sramno.