20 °

max 25 ° / min 19 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 19°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Kovačević, za Ravnu Goru spreman!

Autor: Antena M

  • viber

Vratite_nam_Murtu

Sve go četnik do četnika. U pamet se Nikšićani.

čitalac

Je li ovo opozicija koja je po mišljenju Ranka Krivokapića, "sazrela" da zajedno sa njim sruše DPS i preuzmu vlast u Crnoj Gori? To se desilo sa URA, ne sa SDP-om, ali ne mijenja ništa.

Petar

Podrska za Marka Kovacevica i koaliciju ZA BUDUCNOST NIKSICA.

BMX

@Petar Ovi i ovakvi treba da budu vlast u gradu Ljuba Čupića ?! Prvo sto ce uraditi ako pobjede na izborima je da ce skloniti njegovu bistu iz grada. Podsjecace ih na njihove prethodnike sa bradama, kokardama i subarama iz II Svjetskog rata koji su ga streljali

Kosmopolita

Zamislite te tragedije da je jedna od članica ove koalicije na čijem je čelu čovjek sa četničkim obilježjima, pazite sad "Jugoslovenska komunistička partija"???! Je li ovo moguće??? Ko se ovo sprda sa komunistima??

serdar

Kakvom stranputicom idu ovi mladi ljudi-kukala im majka.

Javor

@serdar, nije li se osudeni ratni zločinac Batko Vlshovic, pocetkom agresije na Bosnu slikao sa kokardom i šajkačom, nije li on uzor (po)četnicima koji stasavaju?

DV

Nije zlo kad ovca bjezi od krvnika zlo je kad se zaljubi u njega. Od 100 partija i stranska u CG njih 20 bastini fasisticko cetnicke ideje i nedjela 19 i 20 vijeka koja su ucinjeli.Svako drustvo koje nece nezna ili odlaze borbu protiv ovog zla sigurna je prva zrtva njegova. .

Andjela

Nicu kao pecurke poslije kise, bolje da je isao kod logopeda nego sto drzi bocu! Abazovicu ma osvjezilo je,jeza hvata koliko ih ima,nikad kraja ovim tvojim cetnicima!

Roorke

Pricah ja nedeljama unazad,ucenik od Milutina Djukanovica,Strahinje Bulajica,Mandica i ostalih..i rekoh da je mali cetnik,i rekoh da su ovi rezervisali mjesta za djecu u EPCG,a zavrsili megatrendove,i cije li sve ne beogradske "fakultete".mnogo je macku govedja glava!!

NIKŠIĆANI OPREZ ČETNICI

SAD VIDITE PRAVU ISTINU, DA SVE PRAVI ČETNICI VODE OVU PARTIJU, RAZMISLITE OĆE LI VAŠA ĐECA OVAKVA DA BUDU KAD PORASTU, I DA LI ĆETE OVAKVE GLASATI??? OPREZ NIKŠIĆANI I PAMET U GLAVU, NEKVARITE KULTURU I VAŠE LIJEPE KULTURNE MANIRE I OBRAZOVANU OMLADINU!

Partija

Moram reci da sam Crnogorac i da sam vec 40 godina van Crne Gore. Ponosan sam na svoj rod. Ovi cetnici su losa slika moje Crne Gore. Planirao sam kao i uvijek doci na go u Crnu Goru. Prelomio sam da tamo vise nikad necu doc. Mene su ubili ovi ovakvi bez metka. Svim ljudima u Crnoj Gori zelim srecu

Niksicanka

@Partija gospodine,da ste tih 40 godina proveli u C.G. i prezuvljavali sa 200e mjesecno sigurna sam da bi sad drugu pricu pricali.

ODGOVOR NIKŠIĆANKI

@Niksicanka NEMOJ MOLIM TE DA PRIČAŠ NEBULOZE, DA ZBOG 200 EURA TREBAJU HORDE ČETNIKA DA ZAUZMU ANTIFAŠISTIČKI NIKŠIĆ, EVROPSKI ORJENTISAN, NIKŠIĆ NIKAD BAŠ NIKAD NEĆE OVO ZLO DOZVOLITI DA NAM KROJE ŽIVOT TEOKRATSKI PUN TAME MRAKA, ČETNIČ PROŠL. NEDIJELA OĆEMO U EVROPU SA ĐECOM A NE SA KOKARDAMA!!!