18 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Vučiću se žuri

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Ortlandić

Vrhunska analiza. Do savršenstva "nacrtao" Vučića.

Śole

Realno. Samo mi je malo gadna EU u svemu ovome. Opet su nam isto uradili kao 1918. Mala država kao CG postojala mora stalno da se bori i dokazuje svoj značaj. A za to treba međunarodna konkurentnost. A mi jedino što umijemo je da kopamu rupu jedni drugima.

walter_cg

Neće EU a ni Amereika prstom mrdnuti dok god mi idlučnije ne reagujemo da zaštitimo našu suverenist. Sve ove izjave i informisanje EU zvaničnika su blage bez energije . Samo odlučno i onda se budi i uspavana EU.

Ljiljana

Uzas cisti. Poigravaju se cijelom drzavom i narodom. Kako pozuriti Bajdena da stavi tacku na ovaj uzas, ako je tacno da je otud sve krenulo? Da li ce Niksicani razumjeti kolika je odgovornost na njima u ovom momentu?

simplond

Ne treba mi vise da ih analiziramo nego da djelujemo. Otvoreno smo napadnuti s tim sto nam je na vlasti kvislinska BIA Vlada i tacka.

Vladimir

Stvarno masta moze svasta....Izjave predsednika C.Gore pre izjave Vucica,kao da nije bilo?

gost

@Vladimir Redovno komentarises na ovom portalu, al izgleda nista ne citas il ne kontas. Samo prosipas prazne fraze. Jel ti malo dokaza da je zvanicna Srbija upletena bila u izbore 30.08., da je upletena u nk izbore, da je Vucic javno rekao da je u avgustu ulozio 1.5m u cg Srbe, da mu je popis najvaz

Marina

@gost Kako da tumacimo ovo tvoje NORMALNO OBRACANJE uz navođenje dokaza covjeku(Vladimiru)koji je iz Srbije na ovom portalu po istom velikosrpskom zadatku,osim kao nepopravljivu naivnost.Pravo pitanje je :koji je interes bilo koga iz Srbije da komentarise na crnogorskim portalima?Odgovor: ZADATAK

Vladimir

@Marina ,samo da pitam,a koje to navodjenje dokaza je u pitanju?? Izgleda da ne mozete da razumete da neko prosto drugacije misli nego Vi....Opet pitanje,na crnog.portalima mogu da pisu samo Crnogorci??

gost

@Vladimir Pa evo sam ti naveo dokaze u proslom postu, i ocito ispadam naivan il glup, jer komuniciram s osobom koja (se pravi da) nista ne razumije... al osjeca se iz Srbije ugrozeno na CG portalu koji ga pusta da pise sto hoce!?

Vladimir

@gost ,nikad ne bih napisao da ste glupi ili naivni..Što se tiće dokaza...Vi ste napisali neke datume i vaše viđenje stvari...izvinite to nisu DOKAZI.....Sami znate šta je potrebno za dokaze..Ni ja ih nemam za suprotne tvrdnje,da se razumemo..Ja se ne osećam ugroženo uopšte.Portalu veliko HVALA.

Marina

@Vladimir Pa da.Normalno je da mi koji zivimo u ovoj drzavi i kojima je do nje stalo,budemo tamo gdje se govori o njenoj sudbini!!Mene UOSTE ne interesuje Srbija pa tako ni njeni portali! Zato uporno pitam koji je tvoj INTERES?Ja ga znam.Logican je!Ali bi mi bilo zanimljivo da cujem “opravdanje

nenad_mne

@Vladimir, pošto si upućen, možeš li mi reći šta je to "velikocrnogorski" nacionalizam? Da li je to da želimo CG do Skadra, Mostara i Peći? Za to ste mogli optuživati samo Kralja Nikolu, no vam je odgovaralo dok je on za vas ratovao-čitaj malo i smanji gledanje farme i parova!

Vladimir

@nenad_mne ,hehe...Čemu to čitaj malo i smanji gledanje farme? To Vam je univerzalna floskula...Nikad ne gledam takve emisije...a što se tiće čitanja....verujte da sam veoma potkovan istim.Vi i ja tumačimo istoriju na dva potpuno različita načina.Stvar je u tome što je to meni ok,a Vama nije.

Marina

@Vladimir Pa ne cudi sto je vama Srbima okupacija tudje drzave ok.Vidjeli smo to i tokom devedesetih.Da li bi ti bilo ok da neko najase na TVOJU drzavu sa namjerom da je okupira i da li bi i tada “relaksirano”gledao na njihovo “drugacije misljenje”da je okupacija za njih “oslobodjenje?”