9 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Felerični bašibozuk, bagra i brabonjak

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Ovaj tekst i jučerašnji Dragana Bursaća svi mrzitelji Crne Gore i Crnogoraca zvali sebe srbi ili posrbice treba da nauče kao tablicu množenja.U ovim tekstovima je opisano ogledalo servsko.

Andjela

Ovog treba prezreti ! Slika govori vise od hiljadu rijeci! Psihopata! Tv Happy! Maric obidje tezge na Zelenoj pijaci u Budvu doruckuje Njeguski prsut ,sir i masline ! Procita dzabe novine u Dositejevoj na kiosk! To je ta ,,elita,,srpskog sveta koja blati Crnu Goru i Crnogorce!

DV

Ni ime mu ne treba pominjati iz istih ni pola nabrojanih razloga koji mu zasluzno pripadaju. Sto rece pok Balasevic nije nevaspitanje ruzna osobina vec potvrdjena dijagnoza.Ovi bez vrijednog pomena zive samo da bi jeli i da se raduju tudjoj nesreci vise nego svojoj sreci.

Bijeli Pavle

Ima li ođe iko da je napisa lijepu riječ za klerofašistički genocidno kleptomanski srpski narod. Treba zaslužit naslov Smrt je majstor iz Srbije, ili Srbi do Adama i poslije njega, R. RADIĆ

Vladimir

Što se tiće gospodina Rakovića, po meni je on potpuno irelevantan lik u Srbiji...što se tiće autorovog neg.osvrta na sav srpski narod citirajuči delove tekstova nekih Srba.....Nema potrebe da se stane u odbranu Crnogoraca,oni znaju sami da se brane,pokazali su to vekovima,ako ima potrebe za tim.

Miron

@Vladimir vasa sloboda tumaca autora odise prizemnoscu i umivenom nevinoscu. Nije poenta ni zlo sto je basibozuk irelevantan vec je zlo nevino pomirenje vladimira sa onim sto basibozuk izgovara. A jeste vi Vladimire isto iz berana?

Ljiljana

@Miron Tako je @Miron godpodine. Ove folirante poput @Vladimir posebno njeguju likovi kao sto je ovaj iz txta, sto kaze da su Cgorci falicni. Ti potuljeni i kao nevini. A zapravo su sve suprotno.

Vladimir

@Ljiljana Aplauz za Vas..Folirant je neko ko folira svoje stavove....Ja ih iznosim veoma direktno i jasno..Dovoljno za onog ko razume.

Vladimir

@Miron ,sad ste i knjizevni kriticar?Onda malo ispratite moje komentare...Ja nikad ovde na portalu nisam negirao crnogorsku naciju ni drzavu...Tacka...Ako zelite demokratiju,onda morate da pristanete da je demokratija vladavina vecine...i kad vam se ta vecina ne svidja.Nisam iz Berana..

Miron

@Vladimir Dalmatinci bi rekli za takav soj kao vas "mucak"od covika.Ne napadate moj narod i moju drzavu ali podzvate basibozuke lajave cavoske i nacrt garasanina..nije g..vno nego se pas p..sro..A jeli vam vojo lakovic dao drzavljanstvo cg?

Vladimir

@Miron ,vaš rečnik govori o vašoj kulturi ponašanja..

Marina

@Miron Ne.Vladimir je na zadatku ! Iz Srbije !

Vladimir

@Marina ,da sam na zadatku ne bih pisao ekavicom....Da,iz Srbije sam... 91 na popisu poslednjem SFRJ sam se izjasnio kao Crnogorac....

Bajo

A sta si bio poslije 1991 . Kako si se od tada izjasnjavao ? Stisni sad petlju pa se u Srbiji izjasni kao Crnogorac . Janičaru .

Vladimir

@Bajo I i dalje kao Crnogorac...a ta uvreda Janičaru....govori o Vama...Kad se neko ne slaže sa Vama,odmah uvrede..